h i r d e t é s

"Három csapás"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Három csapás"

2020. január 21. - 14:06

 

Mi a közös Orbán Viktorban, Deutsch Tamásban és Hernádi Ádámban?

Most nem arra gondolok, hogy mindhárman fideszesek, hanem arra, hogy egyik sem tud egy normális öltönyben megjelenni.

Orbán Viktor

"Attól, hogy magas talpú cipőt veszel fel és hosszabb nadrágot, nem magasabb leszel, hanem viccesebb." A V4-ek és Ausztria kormányfői társaságában elég viccesen néz ki Orbán Viktor.


Forrás: b1.blog.hu 

Deutsch Tamás

A fidesz egybites megmondóembere, aki egyesek szerint zseniális ember, általában egy fokkal jobban szokott kinézni, mint képviselőtársa, Szájer József, akit nem az öltönye miatt hoztam fel, hanem azért, mert a szakállas stílusa nem a klasszikus magyar férfiak (pl. Kossuth vagy Széchenyi) közé emeli, hanem pont úgy néz ki, mint a Men in Black - Sötét zsaruk 3. rszében "Vadállat" Boris:


Forrás: Facebook 

Szóval Deutsch zakója eléggé előnytelen, olyan, mintha kicsi lenne a viselőjére. Ő is viccesen néz ki, akkor is, ha drága volt. Bár Deutsch mindig is szerette a feszes dolgokat, ahogy az egy korai OKÉ Magazinban is látható:


Forrás: 444.hu 

Az MSZP-s Horváth Csaba is kedveli a szűk öltönyöket, de azért ő nem nyúl (annyira) mellé, mint Deutsch Tamás.

...és el is érkeztünk a harmadik csapáshoz, Hernádi Ádámhoz


Forrás: Facebook

Ő a Mol-vezér Hernádi Zsolt unokaöccse, aki 2019. október 13. óta Esztergom polgármestere. A kampányban előszeretettel fotózták pincérnek vagy csaposnak, de a város kulcsának átvételével zakót is dukál húzni, úgyhogy ő is elkezdett öltözködni.

A "juhokat terelő" stílusával a Pro Urbe díjátadót tisztelte meg. Előny, hogy a fotó készítése előtt kihúzta a zsebéből a traktorkulcsot.


 

h i r d e t é s