h i r d e t é s


Hétfőn kezdődik a Helischer utca felújítása

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hétfőn kezdődik a Helischer utca felújítása

2017. szeptember 15. - 09:49

 

A munkálatok ideje alatt a Mária Valéria hídról csak a Nagy-Duna sétányon keresztül lehet majd elérni a városközpontot. 

Szintén a napokban kezdődik a városban a Dobogókői úton a járda felújítása a Terézia út és Sugár út közti szakaszon.

Hétfőn, szeptember 18-ám kezdődik meg a Helischer utca átépítése. A kivitelező Strabag Zrt. tájékoztatása szerint a PPKE Vitéz J. Gyakorló Általános Iskolában folyó építési munkák ideje alatt az építő anyagok beszállítása a Gőzhajó utca felől biztosított lesz, a gyakorló iskolán belül a közlekedés egy egyirányú úttal és a kijáráshoz új kapuval lesz megoldva.

A közlekedés szempontjából kiemelten fontos információ, hogy a Helischer utca kiépítésének ideje alatt a Táncsics Mihály utca ideiglenesen a termálfürdő bejáratától egyirányúsításra kerül a Mária Valéria híd irányába és az egyirányú utca bal oldalán megengedett lesz a parkolás. A Táncsics Mihály utcára a Mária Valéria híd felől a behajtás megtiltásra kerül és a Nagy-Duna sétány felé lehet a városközpontot megközelíteni.

Az építési munkák várhatóan 2017. október végéig fognak tartani. A kivitelező arra kéri az utcában lakókat, hogy a munka megkezdésének idejéig az utcát tegyék szabaddá és a gépkocsikat vigyék ki az utcából.

Megújul a járda a Dobogókői úton

A napokban kezdik meg a Dobogókői út járdájának felújítását a Terézia út és Sugár út közti szakaszon. A járda meglévő burkolatát elbontják, új zúzott kő alapot készítenek, amelyre előre gyártott, Piazza térkő elemekből álló burkolat kerül. (Városházi információ)h i r d e t é s

betöltés..

;