h i r d e t é s

Hétfőn sem várható javulás, főleg délen további szórványos csapadék fordul elő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Hétfőn sem várható javulás, főleg délen további szórványos csapadék fordul elő

2023. január 23. - 05:06

Reggel szinte országos fagy valószínű, helyenként -5 fok alatti hőmérsékleteket is mérhetünk!

Ma napközben hozzávetőlegesen az ország délnyugati harmadán-felén lesz vastagabb felhőzet, északkelet felé haladva fátyolfelhőkre és egyre több szűrt napsütésre számíthatunk. A Dél-Dunántúl mellett az Alpokalja és napközben legkésőbb a a Dél-Alföld térségében is elered az eső. Az északi, északkeleti szelet sokfelé élénk, a Nyugat-Dunántúlon, valamint az Északi-középhegység térségében erős lökések kísérik.
A legmagasabb nappali hőmérséklet a nyugati, délnyugati megyékben 3, 7, másutt általában 8 és 13 fok között valószínű. Késő estére 0 és +7 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológia

Kettősfronti hatás várható, fejfájás, migrén, keringési- és vérnyomáspanaszok jelentkezhetnek.
Tompaság, bágyadtság, lehangoltság, dekoncentráltság és alvászavarok előfordulhatnak.
Élénk, néhol erős lesz a szél, ezeken a tájakon fokozódhatnak a fejfájásos panaszok, ingerlékenység, nyugtalanság jelentkezhet.
Romlik hő- és komfortérzetünk.
Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, figyeljünk oda immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky