h i r d e t é s

Hétvégén térjünk vissza a hús-vér közösségekhez

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hétvégén térjünk vissza a hús-vér közösségekhez

2019. június 19. - 12:51

 

Főszerepben a fiatalok inspirálása és a valódi találkozások a hétvégi Brand Tester parkban.

Katt a képre nagyításért!

A személyes találkozás sosem megy ki a divatból, vagy legalábbis szeretnénk, ha ez így lenne. A most hétvégi Brand Tester élménypark a valódi találkozások fontosságát hirdeti és ehhez kapcsolódó színes programokkal várja az érdeklődőket. 

A tavalyi év sikeréhez hűen idén is megrendezik a Szeretetszalag élőláncot és flashmobot a Brand Tester parkban. A park élményszigeteitől indulva, Szeretetszalagukat összefogva több élőláncot alkotnak majd a látogatók. A kezdeményezés arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy térjünk vissza a valódi találkozásokhoz és éljük is meg azokat. A tavalyi eseményen 7500 szalagot tűztek fel a látogatók a Szeretetszalag élménysziget táblájára.

Hasonló értékek mentén szerveződik a FOR YOUTH szektor is, hiszen egyik fő célkitűzése, hogy a napjainkban hódító internetes közösségekről a hús-vér közösségekre helyezze a hangsúlyt, ily módon visszavezetve a fiatalokat a társas élményekhez és szerepvállalásokhoz, amelyekhez a segítségnyújtás és az önkéntesség is hozzátartozik.

A FOR YOUTH szektor központba helyezi a fiatal generáció számára jelentős kérdéseket és esélyt ad arra, hogy számukra motiváló, a későbbi karrierjüket nézve példaértékű szakemberekkel találkozzanak és szórakoztató módon szívják magukba a tudást. A rendezvény olyan témákat érintő előadásokkal és műhely programokkal várja az ifjú generációt, mint a versenyképes tudás megszerzése, tudatos reklámfogyasztás és digitális ismeretek megszerzése, ifjúsági szervezetek bemutatkozása és maga az ifjúságkutatás területe.

A Brand Tester park ötletével arra szeretnénk rámutatni, hogy a személyes tapasztalásokat semmi sem tudja felül múlni, akár reklámról vagy emberi kapcsolatokról van szó. Különösképpen a mai digitális világban felnövekvő generációk számára fontos, hogy ne szakadjanak el a személyességtől. A külön nekik felállított parkrészen motiválni és segíteni szeretnénk a fiatalokat, hogy minél előbb rájöjjenek arra, hogy mi az, amiben igazán jók és megértsék, hogy a fejlődés egy állandó folyamat, amely ugyan kihívásokkal teli, de ez egyszerre lehet izgalmas és játékos is.

 – magyarázza Czagány Alexandra, a Brand Tester élménypark főszervezője.

Igaz a rendezvény beltéri, azonban a szervezők és kiállítók fantáziájának köszönhetően a parkban még a természetbe is visszatérhetünk és az egész család újra élheti a Varázserdő felfedezéseinek izgalmait. A Vissza a Vadonba csapata egy igazi, monumentális kertet épít fel növényekkel, magaságyásokkal és indián sátorral. A 250 négyzetméteres varázsvilágban a kertészkedés és játékok mellett különböző környezetvédelmi program és foglalkozás várja a gyerekeket. Az egyik ilyen tevékenység a napjainkban méltán népszerű rovarhotel, amelyet egyre többen készítenek el a környezettudatosság jegyében.

A vasárnapi nap különlegessége, hogy kipróbálható lesz Magyarország leghosszabb mobil akadálypályája is. Az Exatlon pálya a televízióból ismert kihívások hangulatát idézi és remek lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy megmérettessék magukat.

Háttérinformáció:

A Brand Tester élménypark a világon eddig egyedülálló koncepcióban teremt lehetőséget a márkatesztelésre. A tavaly először indult rendezvény több mint 100 márka ingyenes kipróbálására biztosít lehetőséget a 15.000 m²-es parkon belül. A rendezvény kiemelt figyelmet fordít a márkatudatosságra és a szerethető reklámokra. A tavalyi rendezvényre 8000-en látogattak el. A következő élménypark 2019. június 22-23-án várja a családokat a Hungexpo-n.


 

h i r d e t é s