fbpx Híd alá szorult egy repülőgép Indiában - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Híd alá szorult egy repülőgép Indiában - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Híd alá szorult egy repülőgép Indiában - VIDEÓ

2021. október 06. - 05:58

 

Vírusként terjedt el az a videó az interneten, amelyen az Air India egyik repülőgépe egy híd alatt rekedt a fővárosban, Delhiben.

Forrás: Ashoke Raj/Twitter

A leselejtezett gépet, amelyet állítólag már eladtak, éppen szállították, amikor elakadt. Az internetre felkerült videón látható, ahogy a forgalom elhalad a gép mellett, amelynek szárnyait mintha leszerelték volna.

Egy újságíró, aki a videót tweetelte, megosztotta az Air India közleményét, amely szerint a légitársaságnak már nincs kapcsolata a géppel.

"Ez az Air India törölt, selejtezett repülőgépe, amelyet eladtak. Ezt tegnap este szállította el az új tulajdonos. Az Air Indiának semmilyen körülmények között nincs kapcsolata a repülőgéppel" – áll a közleményben.

A delhi repülőtér illetékesei a Times of India című lapnak elmondták, hogy a “repülőgép biztosan nem tartozik a delhi repülőtér flottájához”, és hogy “a sofőr hibázhatott a szállítás során”. A videót több ezren nézték meg a Twitteren és a YouTube-on, és sokan azt kérdezték, mégis hogyan akadt el a repülőgép.

Ahogy a videó elterjedt, néhányan azt tweetelték, hogy a repülőgép már napok óta a híd alatt rekedt, míg mások úgy vélték, hogy a gép elszállítása előtt ellenőrizni kellett volna az útvonalat.

Sokan pedig párhuzamot vontak egy hasonló esettel, amely állítólag 2019 decemberében történt Nyugat-Bengál államban, amikor egy elhagyott Air India postagép akadt el egy híd alatt  írja a BBC. (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s