h i r d e t é s

Hideg lesz ma és még esni is fog

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hideg lesz ma és még esni is fog

2015. október 11. - 07:51
0 komment

 

Vasárnap borongós, csapadékos, kifejezetten kellemetlen időre számíthatunk, sokfelé kiadós esőre van kilátás. Ráadásul kissé még tovább hűl a levegő, felmelegedés pedig a jövő héten sem várható.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt a borongós időben sokfelé számíthatunk esőre, északnyugaton lehetnek csapadékmentes területek. Helyenként sok esőre van kilátás.  Délután országszerte borongós időre számíthatunk. Nyugaton, északnyugaton szórványosan, máshol sokfelé valószínű kiadós eső. Az északkeleti szél sokfelé megerősödik, az Alföldön viharos széllökések is kísérhetik. A csúcshőmérséklet mindössze 7, 12 fok között várható.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Hétfőn nyugat, délnyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon pár órás napsütés is várható. Csak a keleti országrészben fordulhat elő eső, záporeső. Változó irányú szél lesz. 8, 13 fokra számíthatunk.

Kedden keleten továbbra is sok lesz a felhő, ott futó záporokra számíthatunk. Máshol a változó felhőzet mellett nem várható csapadék. A délkeleti szél élénk lesz. Kora délután 9, 14 fok várható.

Szerdán délnyugat felől fokozatosan beborul az ég. Kezdetben a Dunántúlon, majd máshol is egyre többfelé várható eső, zápor. Élénk lesz a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Csütörtökön kellemetlen, borongós időre van kilátás, sokfelé kell ismétlődő esőre, záporra készülni. Megerősödik az északnyugati szél. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

Pénteken nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. A Tiszántúlon még számíthatunk esőre, záporra, máshol csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

 

 

idojaras.hu

 


 

h i r d e t é s