h i r d e t é s

Hidromasszázs fürdőkád a luxusért

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hidromasszázs fürdőkád a luxusért

2021. május 12. - 15:14

 

Sokan szeretnénk kikapcsolódni egy hosszú nap, esetleg munkával teli hét után. Erre remek helyszín a fürdőszoba, ahol egy kellemes és meleg fürdőt véve nyugodtan kipihenhetjük magunkat. A hidromasszázs fürdőkád pedig tökéletes megoldás, hiszen segítségével még a fáradt testrészeinket is megmasszírozhatjuk, legyen szó a hátról vagy éppen a talpról. 

Forrás: mazaikkeramia.hu

De vajon mi mindenre képes ez az eszköz? Ebből a cikkből minden kiderül!

A hidromasszázs fürdőkád előnyei

Bár sok esetben egy hosszas zuhany is kielégítő lehet, mégis kellemesebb venni egy forró fürdőt. Nem? Egy hidromasszázs változat kellemesen megmasszíroz bennünket, így az élmény szinte semmihez sem fogható. Ez a termék mechanikus módon képes segíteni az ellazulást, kielégítően oldja a nehéz nap során keletkezett feszültséget és görcsöket egyaránt. Ki ne szeretne tehát egy saját bejáratú, otthoni masszőrt, amely mindig rendelkezésre áll?

A Mozaikkerámiánál kapható hidromasszázs fürdőkádak fúvókái ügyesen fókuszálnak a bonyolultabb és problémásabb területekre. A szakszerű masszázs kihat a talpakra is, amely bizonyítottan a stresszoldás egyik legjobb módszere. Mivel a többségünk ülőmunkát végez, így ezek a fúvókák a megfáradt hátat is gondozásba veszik. Hatására jobban telnek az esték, kellemesebb és nyugodtabb alvásban lehet részünk.

A hidromasszázs kád fajtái

Az alapmodellek között megtalálhatóak a pezsgőfürdők, amelyek remek megoldások lehetnek kisebb költségvetéssel rendelkező személyek számára. Akik még csak ismerkednek ezekkel a termékekkel, azoknak jó választás lehet egy egyenes kialakítású, esetleg egy piskóta formájú kád is. Ezek a verziók általában 4-8 fúvókával rendelkeznek, az egyenletes felületi hőmérséklet pedig garantálja a kellemes kikapcsolódást.

A Grande kád egy tükörsima, antibakteriális felülettel rendelkező darab, amely képes megakadályozni a baktériumok letelepedését a szaniteren, illetve annak környezetében. Nem kell azonban attól sem tartanunk, hogy a működése nagy zajjal járna. A nagy teljesítményű, ámde csendes működésű vízpumpa képes zavartalanná tenni a fürdőzés élményét.

Az Omega hidromasszázs berendezés kör alakú kialakítást kapott, amely a szimmetriát és a csodálatos szépséget jelképezi. A pneumatikus indítógombbal mi magunk indíthatjuk el a zubogást, ezt követően pedig kedvünkre szabályozhatjuk annak erősségét.

Milyen extrákkal rendelkeznek ezek a kádak?

Manapság már kaphatók LCD tv-vel, rádióval, de még LED világítással ellátott változatok is. A multimédiás típusok több szinten értelmezik a kikapcsolódás élményét. Az ezekbe elrejtett kiszárító rendszer pedig gondoskodik arról is, hogy a csövek ne szennyeződjenek olyan könnyen. Megelőzik a vízkövesedést, amely pedig gátat szab a különböző baktériumok megjelenésének és elszaporodásának. Kell ennél több?


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s