fbpx Hihetetlen a Nike új cipője | CIVILHETES

h i r d e t é s

Hihetetlen a Nike új cipője

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hihetetlen a Nike új cipője

2021. február 04. - 07:16

 

Olyan cipőt mutatott be a Nike, amit a kezeink használata nélkül tudunk könnyen fel- és levenni.

Forrás: Nike / YouTube

CNN azt írja, az új modell a Go Flyease nevet kapta, és nemcsak azoknak jelent remek lehetőséget az új cipő, akik egyedül nem képesek felvenni egy pár lábbelit, de azoknak is, akik egyszerűen lusták lehajolni hozzá.

A fűző nélküli utcai edzőcipőt olyan felsőrésszel látták el, ami a helyén tartja azt, és miután beleléptünk, a hátsó része segítség nélkül a helyére pattan. A levételhez sem szükséges lehajolnunk, elég, ha rálépünk a sarkára.

A cipő február 15-től lesz elérhető a Nike weboldalán az ingyenes tagsággal rendelkezők számára és 120 dollárért, vagyis körülbelül 35.000 forintért juthatunk majd hozzá.

A járványnak köszönhetően több időt otthon töltő fogyasztók számára remek választás lehet a Nike új modellje, a Crocs legutóbbi jelentései is arra engednek következtetni, hogy a cipővásárláskor a kényelem válik a legfontosabb szemponttá. A főleg gumiklumpákat és szandálokat gyártó cég bevétele 55%-al nőtt a tavalyi év során.

A Nike új stratégiája átalakítaná az értékesítési modelljüket, azon dolgoznak, hogy növeljék a közvetlenül a fogyasztóknak értékesített termékek számát a harmadik személyen keresztül való vásárlások helyett. A cég decemberi jelentése alapján a Nike 84%-os növekedést mutatott az online eladások terén a legutolsó negyedévükhöz képest. (liner.hu)

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s