h i r d e t é s

Hivatalos: idén is elmarad a Sziget

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Hivatalos: idén is elmarad a Sziget

2021. május 06. - 12:36

Ahogy a legtöbb nagy európai és hazai, fesztivál, úgy a Sziget is elmarad 2021-ben. Ez kicsit várható volt, de hivatalos csak ma lett.

„Sajnos lejárt az idő, döntenünk kellett az idei Szigetről” – mondta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője. „Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk”.

Ugyanakkor reménykedve várják a 2022-es szezont, ahogy írják, „úgy várjuk, mint fesztiválévet eddig még soha”.

Kádár elmondta, hogy a két fesztiválmentes év a szervezők, a fesztiválokhoz kapcsolódó cégek és dolgozók életét rendkívüli módon megnehezítette, az iparág rengeteg szereplőjét, a zenészektől a vendéglátósokon át a technikai alvállalkozókig szinte ellehetetlenítette. „Ugyanakkor hiszünk abban, hogy – a látogatók biztató támogatásával is megerősödve – a jövő nyár mégis újra a nagy közös együttlétekről, a felejthetetlen élményekről, valamint mindenek előtt a szabadságunk ünnepléséről szól majd.” (444.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!