h i r d e t é s

Horgas Esztert iszonyatosan megverte a férje - Nincs bocsánat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Horgas Esztert iszonyatosan megverte a férje - Nincs bocsánat

2015. október 29. - 17:10
1 komment

 

Horgas Eszter soha nem képes megbocsátani a verést és a hűtlenkedést egykori férjének, Somogyi Istvánnak. 

A "táltos" és rendező ezúttal a Story magazinnak szólalt meg, és elmondta: nem érti, volt felesége miért nem képes elengedni a múltat - írja a Blikk.  

Értetlenül olvasta volt felesége, Horgas Eszter szavait  Somogyi István, aki nem tudja, miért nem képes a Hungary’s Got Talent zsűritagja megbocsátani neki, igaz, a verésekről és megcsalásokról mélyen hallgat - idézi fel a lap.  A fuvolaművésznő ma már boldog kapcsolatban él, de sosem felejti el, mit kellett elszenvednie első férjétől, akihez 1985-ben ment hozzá. A nála jóval idősebb táltos eleinte a tenyerén hordozta, de aztán más nők társaságát is kereste, magára hagyta Esztert akkor is, amikor újszülött kislányukkal hazajött a kórházból.

Mikor az asszony számon kérte rajta hűtlenségét, a férfi iszonyatosan megverte. Bár a drámai kapcsolat óta sok év telt el, Horgas Eszter semmilyen kapcsolatot nem tart Somogyival, aki most mégis bocsánatért folyamodik hozzá.


Somogyi István későbbi feleségével, Gregor Bernadettel is agresszívan bánt
Forrás: blikk.hu

 Üzenhetek neki, hogy kérlek, Eszter, bocsáss meg nekem, de valószínűleg nem érdekli- mondta a Story-nak Somogyi. Én szerettem őt, és csak a szépre és jóra emlékezem.

 

nepszava.hu (Címlap: Forrás: Horgas Eszter/Facebook)


 

h i r d e t é s