h i r d e t é s

Horror színház

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Horror színház

2015. február 22. - 16:17
0 komment

 

A Horror Színház Magyarország első és egyetlen valódi horrorszínháza, Esztergomban, mely horror és thriller témájú drámákat mutat be színpadon.

Eltérően attól, amit ma a legtöbben a horror szó hallatán gondolnak, nem sokkoló produkciókat hozunk létre, hanem olyan hatáselemekkel, hangulattal működő színházi előadásokat, ahol mára már klasszikussá vált alaphelyzetekben láthatjuk, hogyan reagálnak emberek a szélsőséges szituációkra. Munkásságunkra nagy hatást gyakoroltak olyan szerzők, mint Bram Stoker, H.P. Lovecraft és Stephen King. Előadásaink mind más jellegűek, így mindenki megtalálhatja azt, ami hozzá a leginkább közel áll.

Telihold

Val és Oli munkatársak. Oli egyre jobban belesüpped a munkahely nyomasztó légkörébe, így azonnal megragadja a lehetőséget, mikor Val elhívja, hogy töltsenek egy hetet távol a várostól. Az erdei házba érkezve nem a várt körülmények fogadják őket, és hamarosan rájönnek, az erdőben ragadtak. A szokatlan helyzet lassan felőrli minden idegszálukat, és mérlegre kerül, vajon egymással vagy a környezetükkel nehezebb-e szembenézniük. Leszáll az est, teherbíró képességük pedig a pár szál gyertyájukkal együtt egyre jobban fogy.

Az utolsó ember

A Földet egy rohamosan terjedő járvány szinte teljesen kipusztította. Az emberek szinte mind halottak. Az utolsó túlélő sötét menedékében tengeti napjait. Nincs kihez szólnia, a magány és a kilátástalanság lassan felőrli. Egy nap azonban megváltozik minden, de nem sejti, hogy ez a változás kihatással lesz sorsára, és rövidesen szembe kell néznie félelmeivel: mert az emberek szinte mind halottak, de már közel járnak.

Éjjeli pihenő

A rádiós műsorvezető átszerződni készül egy másik csatornához. Új munka, új város. Éppen lakásnéző körútjáról tart hazafelé, amikor autója defektet kap a kihalt országúton. Nem sokkal később a sötétből feltűnik egy idegen, aki felajánlja a férfinak, hogy nála megvárhatja a reggelt, és akkor elviszi a legközelebbi szervizhez. A közeli házhoz érkezve a műsorvezető még nem sejti, hogy az este java még csak most következik.

MŰSOR

február 27. (péntek) 19:00 - Telihold
február 28. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
március 27. (péntek) 19:00 - Telihold
március 28. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
április 24. (péntek) 19:00 - Éjjeli pihenő
április 25. (szombat) 19:00 - Telihold
május 29. (péntek) 19:00 - Éjjeli pihenő
május 30. (szombat) 19:00 - Az utolsó ember
június 26. (péntek) 19:00 - Telihold
június 27. (szombat) 19:00 - Éjjeli pihenő
június 28. (vasárnap) 19:00 - Az utolsó ember


 

Kommentek

h i r d e t é s