h i r d e t é s

Horrorbaleset történt Kecskeméten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Horrorbaleset történt Kecskeméten

2018. november 03. - 15:32

 

Az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség egy Kecskeméten történt halálos baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A kép illusztráció! - Forrás: Police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 62 éves kecskeméti férfi ellen.

Az atv.hu korábban beszámolt, hogy 2018. október 12-én 22 óra 27 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kecskeméten. A rendelkezésre álló adatok szerint a megyeszékhelyen, a Mária körúton közlekedett egy BMW X5 típusú személygépkocsi, ami haladása során eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy - nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő - 63 éves férfit. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. Az ütközés hatására az úttestre esett a gyalogos, akit későn észlelt egy busz vezetője, ezért átment rajta a jármű. Pár órával később otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A körülmények tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, vagy látták a Mária körút úttestén sétálni a férfit, vagy akik a körúton közlekedtek a Petőfi Sándor utca felől a Széchenyi körút felé, és látták a belső forgalmi sávban az első elütést követően az úttesten fekvő férfit. A szemtanúk személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon tudnak megjelenni, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

atv.hu


 

h i r d e t é s