h i r d e t é s

Hugh Hefner, a szigorú Playboy-vezér

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hugh Hefner, a szigorú Playboy-vezér

2015. szeptember 30. - 08:52
0 komment

 

Bár azt gondolnánk, hogy egy milliárdos barátnőjeként az élet gondtalan – még akkor is, ha a pozíción mással is osztozni kell –, ez közel sincs így.

Bár azt gondolnánk, hogy egy milliárdos barátnőjeként az élet gondtalan – még akkor is, ha a pozíción mással is osztozni kell –, ez közel sincs így.

Hefner ugyanis igen szigorú szabályok között tartja a barátnőit. Holly Madison (35) írásából, a Lenn, a nyúl üregében című botránykönyvből kiderül, hogy a hétfő az úgynevezett pasinap, Hef olyankor áthívja a barátait egy svédasztalos vacsorára, illetve egy filmnézésre a villa vetítőtermébe. A kedd a családi nap, a Playboy-cárt akkor látogatja meg a felesége, illetve a két fia, akik egy szomszédos házban élnek, amit Hef vásárolt meg nekik - írja a Blikk.

A szerda, illetve a péntek a klubéjszakák ideje. Ilyenkor este tízre minden lánynak el kell készülnie, hogy elvihessék őket Hef valamelyik exkluzív éjszakai szórakozóhelyére Los Angelesben. A csütörtök a szabad nap, amikor a lányok azzal tölthetik az idejüket, amivel akarják, de este kilencre minden barátnőnek a villában kell lennie. Szombaton svédasztal és vacsora Heffel. Vasárnaponként napközben medencés buli van, este pedig vacsora, illetve közös filmnézés. 


Fotó: Northfoto

A heti programhoz persze heti költőpénz is dukál: az úgynevezett ruhapénz mindneki számára heti ezer dollár, azaz 270 ezer forint. 

„Elvárták tőlünk, hogy ezen a pénzen ruhákat vegyünk az esti rendezvényekre. Hef egyértelműen jelezte, hogy azt szeretné, ha szélsőségesen merészen, szinte már kurvásan öltözködnénk (gondolkozzunk strasszkövekkel kirakott fűzőkben és olyan rövid szoknyákban, amelyeket szinte nem is volt értelme felvenni). Ha megdicsérte valamelyik lány ruháját, cipőjét vagy akár csak a frizuráját, mindnyájan kötelezőnek éreztük, hogy a következő kiruccanásunk alkalmával lemásoljuk" – írja köny­vében Holly, aki eleinte a kijárási tilalmat is jól kezelte. Pár év múlva viszont úgy érezte magát a Playboy-villában, mintha börtönben élne:


Fotó: blikk.hu

„Hef a korához képest elég sokáig fenn maradt (általában olyan este tizenegy felé feküdt le), de megkövetelte, hogy a barátnői kilencre otthon legyenek. Valószínűleg úgy gondolta, hogy kilenc előtt csak nem tudunk olyan sok turpisságot elkövetni odakint. Egyszer pont jelen voltam, amikor Vi­cky és Lisa fél órával a megjelölt időpont után futottak be, és Hef alaposan leszedte róluk a keresztvizet. Toporzékolt, kierőltetett magából néhány krokodilkönnyet (most tényleg képes emiatt sírni? – gondoltam), és azt mondta nekik, hogy ha „ilyen későig ki akarnak maradni", akkor akár el is költözhetnek. Mondanom sem kell, hogy ez a hiszti tartós nyomot hagyott bennem..."

 

blikk.hu / Somogyi Nóra (Címlap: Fotó: Northfoto)


 

h i r d e t é s