h i r d e t é s

Húsvét az erotika jegyében

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Húsvét az erotika jegyében

2024. április 10. - 12:28

Ha a húsvétot említjük, a legtöbb ember a kölnikre, csokitojásokra és a locsolkodásra gondol. Gyerekként valóban ezt jelenti az ünnep, azonban felnőttként a locsolás és a tojások némiképp új értelmet nyernek, különösen, hogy tavasszal, ahogy egyre kevesebbet ruhát veszünk magunkra, a hormonok is beindulnak.

Forrás: padlizsan.hu

Csak felnőtteknek, 18+ tartalom.!
A tartalom megtekintését 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!

A Padlizsán.hu húsvéti erotikus kínálatában számos izgalmas játékszer található, melyek még élvezetesebbé teszik a felnőttek számára az ünnepet. Ha ezúttal nem csupán a gyerekeknek szeretnénk örömet okozni, hanem kedvesünknek is, akkor van pár módszer, amivel emlékezetessé varázsolhatjuk a húsvétot.

Húsvéti nyuszi újraértelmezve

A húsvéti nyusziért rajonganak a gyerekek, hiszen amellett, hogy aranyos, a csokitojásokat is ő hozza. Ugyanakkor a húsvéti nyuszi nem csupán a bolyhos kis állat lehet, hanem akár mi magunk is átalakulhatunk egy csábító nyuszkóvá, aki csokitojások helyett pajzán élvezetet hoz. Amikor a gyerekek alszanak, akkor eljön a szexi playboy nyuszi ideje!

Elég egy szexi fehérnemű és egy csábos nyuszi maszk, hogy felcsigázd kedvesed. A szexi húsvéti nyuszi jelmezek kínálata a legkülönfélébb darabokat tartalmazza, így csak rajtad múlik, hogy mi az, amit bevállalsz. Az Obsessive-nyuszilány jelmez pink színben egy ártatlan, ugyanakkor csábításra kész szexistennővé varázsol. A Cottelli Bunny, a fényes, szexi nyuszilány jelmeze szintén jó választás egy kis hancúrozáshoz. A szexi body sejtelmes hangulatot idéz, ugyanakkor kellőképp takar, így ha szégyenlős vagy, akkor is jó választás.

Tojások nélkül nincs húsvét

A hölgyek számára a gésagolyó hozhatja meg a vágyott élvezetet, ugyanakkor ki kell emelni az egészségi állapotra gyakorolt jótékony hatást is. Alkalmazása erősíti a hüvelyfalat, a vizelettartó és a medencealapi izmokat. A terhesség után is igazán hasznos lehet a használata, ha vizeletvisszatartási problémák jelentkeznek. Emellett a szexuális együttlétekre is jótékony hatással van a gésagolyóval való edzés, hiszen erősebbé, rugalmasabbá tehető a hüvelyfal. A vibrációval járó tojások használata különösen élvezetes, így érdemes ezáltal feldobni az ünnepet.

A férfiak húsvéti élvezetét a maszturbációs tojás teheti teljessé. A japán gyártmányú TENGA tojások a legkedveltebb maszturbátorok közé tartoznak. A strukturált belső különleges gyönyört biztosít.

Próbáltad már a nyuszis vibrátort?

Ha már ünnep, akkor ideje egy kis különlegességgel feldobni az alkalmat. Ha vége a rokonlátogatások végtelennek tűnő sorának, akkor valóságos ajándékként hat a nyuszis vibrátor nyújtotta dupla élvezet. A játékszer különlegessége, hogy a vibrátorhoz csatlakozik egy csiklóizgató kar is, így egyszerre két ponton érezheted a stimulációt. A kellemes rezgésnek köszönhetően nagyon hamar a csúcsra juthatsz, és extra élvezetben lehet részed.