h i r d e t é s

Hűvös éjszakák, tavaszias nappalok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hűvös éjszakák, tavaszias nappalok

2015. február 18. - 07:50
0 komment

 

Szerdán a fagyos, helyenként párás, néhol ködös reggelt napos, száraz, kellemes hőérzetet adó időjárás követi.

A hétvégéig frontmentes, a délutáni órákban kora tavaszi hőmérsékletű idő várható.

Délelőtt a sok napsütést legfeljebb az északnyugati határszélen zavarhatja felhősödés, de csapadék ott sem várható. Délután száraz, napos időre számíthatunk, felhők csak északnyugaton jelenhetnek meg. A mérsékelt szélben 3, 8 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön északkelet felől tovább növekszik a felhőzet, a Dunántúlon inkább csak vékony, keleten vastagabb fátyolfelhőzetre számíthatunk, de több-kevesebb szűrt napsütés mindenhol várható. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt lesz a nyugati szél. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken a pára- és ködfoltok megszűnése után sok napsütésre számíthatunk, melyet legfeljebb fátyolfelhők zavarhatnak. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél mérsékelt lesz. Kora délután 6, 11 fok várható.

Szombaton a reggeli párásság, ködfoltok megszünését követően változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb időre mindenütt kisüt a nap. Csapadék nem várható. Megélénkül a déli szél. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap változóan felhős lesz az ég, nyugaton várható a kevesebb, keleten a több felhő. Csak néhol lehet kisebb eső, gyenge futó zápor. Az északnyugati szél élénk lesz. 6, 11 fokra számíthatunk.

Hétfőn a sok napsütést kevés felhő zavarhatja, csapadék nem alakul ki. Élénk lesz a nyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

 

idojaras.hu (Fotó: reggel a Pilis-tetőn)


 

h i r d e t é s