h i r d e t é s

Hűvös idővel indul a hét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hűvös idővel indul a hét

2015. szeptember 28. - 06:10
0 komment

 

Ma délkeleten, keleten még számítani kell esőre, záporra, máshol száraz, de sokfelé igen szeles időre van kilátás.

A hétvégére határozottan javul az idő, egyre több napsütés lesz jellemző, de a reggelek kifejezetten hűvösnek ígérkeznek - írja az idojaras.hu.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt általában erősen felhős, borult lesz az ég, északnyugaton vékonyodhat el helyenként a felhőtakaró. A Tiszántúlon továbbra is kialakulhat szórványos eső. Délután északnyugaton helyenként elvékonyodik, nyugat felől csökken a felhőzet, máshol marad az erősen felhős, borult idő. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északias szél sokfelé megerősödik, a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések is kísérhetik. A csúcshőmérséklet 13, 19 fok között alakul.

Kedden változóan, többször erősen felhős lesz az ég. Néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat, de a legtöbb helyen nem várható csapadék. Élénk lesz az északkeleti szél. Kora délután 13, 18 fok várható.

Szerdán megnövekszik a felhőzet, beborul az ég. Többfelé, akár több alkalommal is várható eső. Az északkeleti szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11, 16 fok között alakul.

Csütörtökön sok lesz a felhő felettünk, de délután keleten néhány órára már kisüthet a nap. A Dunántúlon többfelé, máshol csak elszórtan lehet eső. Élénk lesz a keleti szél. 13, 18 fokra melegszik a levegő.

Pénteken csökken a felhőzet, egyre hosszabb időre süt ki a nap. Helyenként előfordulhat futó zápor, de a legtöbb helyen nem várható csapadék. A délkeleti szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Szombaton az időnként megnövekvő felhőzet mellett sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás. Mérsékelt lesz a déli szél. 19, 24 fokra számíthatunk.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s