h i r d e t é s

Így búcsúztak a világsztárok Andy Vajnától

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Így búcsúztak a világsztárok Andy Vajnától

2019. január 21. - 08:11

 

Hollywood „egy forradalmi erejének, kedves barátjának” nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás (Total Recall) című és a Terminator 3.: A gépek lázadása (Terminator 3: Rise of the Machines) című filmjében dolgozott együtt.

Andy Vajna - Forrás: Antonio Banderas / Twitter

Vajna „bebizonyította, hogy nincs szükséged nagy stúdiókra, hogy olyan hatalmas filmeket készíts, mint a Terminator 2. vagy a Total Recall. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnemeslelkűbb pali volt. Hiányozni fog. Gondolataimban a családdal vagyok” - írta az amerikai színész Twitter-üzenetében, amelyet a Variety című amerikai filmes honlap idézett. 

Antonio Banderas, aki az 1996-ban bemutatott Evita című film forgatásán dolgozott együtt a producerrel, szintén a Twitteren búcsúzott. „Isten veled, barátom. Köszönök mindent. Adios amigo mío. Gracias por todo” - írta spanyolul is. Banderas Chet alakította a filmben, amelyet öt kategóriában - köztük Banderast a legjobb színészi alakításért - jelöltek Oscar-díjra. A film egyik producere Andy Vajna volt és a forgatás legnagyobb része Budapesten zajlott.

Sylvester Stallone, aki a Rambo című filmek főzereplője volt, Instagramon búcsúzott a néhai producertől. A színész „úttörőnek” nevezte Vajnát. „Akkor hitt az Első vér című, első Rambo-filmben, amikor még senki. Összetört a szívem” - fogalmazott a Floridában élő színész.           

maszol.ro

Címkék: 

 

h i r d e t é s