h i r d e t é s

Így dolgoztat a kormánymédia

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Így dolgoztat a kormánymédia

2019. április 13. - 09:15

 

Mint egy rossz vicc, a Mediaworks álláshirdetése került virtuális utunkba az egyik Facebook oldalon. 

Forrás: mediaworks.hu

Azon fiatalok, akik a médiában, vagy sajtóban képzelik el jövőjüket meglehetősen nehéz dilemma elé kénytelenek állni. Ismerve azt, hogy a kvázi független, ellenzéki média – bár mozgástere egyre kisebb és jeles képviselőik is egyre kevesebben maradnak koruk okán – zárt, választhatnak az ingyen meló és a kétségtelenül jobban jövedelmező propagandagépezet között.

Kezdetben persze könnyű elaltatni a naiv lelkek gyanakvását olyan hangzatos, ám jelentésétől megfosztott frázisokkal, mint a nemzeti értékek védelme és társai, de azt feltételezni, hogy a fiatalok – akiknek egyetlen bűnük, hogy tapasztalatok híján tengődnek – hülyék lennének, meglehetősen elhamarkodott következtetés.

A Mediaworks kétségtelenül nehéz napokat él meg, amióta Mészáros Lőrinc vette kezébe, majd pedig a nyomtatott termékeinek forgalma a béka segge alá csúszott még tavaly októberben.

Nem is csoda, a lapcsoport nívóját kiválóan jelzi, hogy úgy kell az olvasókhoz hozzávágni.

Most elszámolási koordinátort keres a cég

Ezzel még nem is lenne semmi baj, minden cégnek kellenek az alulfizetett alkalmazottak, akik működésben tartják azokat. És alkalmasint elvitethetik velük a törvénytelenségeket is. Miért? Mert megtehetik.

Ám a felhasználók kommentjei sokkal érdekesebbek ezeknél. Ezekből szemezgettünk.

Inkább egy elszámolTATási koordinátor kéne oda!!

Gondoltam, milyen érdekes, hogy mostanában minden médiabeli állás véletlenül pont a mediaworksnél van. Aztán rájöttem, miért.

Ott aztán lesz mit koordinálni geci


 

h i r d e t é s