h i r d e t é s

Így magyarázta a fideszes polgármester a vén k..vázást

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Így magyarázta a fideszes polgármester a vén k..vázást

2016. november 11. - 08:17
0 komment

Egy októberi testületi ülésen szaladt el a ló Szalay Ferenccel, Szolnok fideszes polgármesterével, majd közleményben magyarázta, hogy mi történt.

Mint ismert: az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős nőt. Amikor a hölgy távozott, Szalay csak annyit mondott:

Ennyi hülye vén kurvát

A videót az MSZP tette közzé, majd lemondásra szólította fel Szalayt. 

A polgármester közleményben kért elnézést, mint írta, az októberi közgyűlésen egy kollégájával folytatott magánbeszélgetésen olyan szavakat használt, melyek nem helyénvalóak, és ezért elnézést kér mindenkitől.

Azokat egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon.

propeller.hu