h i r d e t é s

Így varázsolhatod Valentin-napi búvóhellyé a teraszt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Így varázsolhatod Valentin-napi búvóhellyé a teraszt

2024. február 08. - 19:27

Szeretnéd különlegessé tenni idén a Valentin-napot? Miért ne rendeznéd be a teraszotokat romantikus hangulatú helyszínné a szerelmesek ünnepére? Így nem csak a zsúfolt éttermeket kerülheted el, de biztosan életre szóló élmény lesz a párodnak a csak neki megálmodott meglepetés.

Forrás: canva.com

Tervezés és előkészületek

Kezdd azzal, hogy felméred a terasz elrendezését, és hogy alkalmas-e arra, hogy egy téli estén ott romantikázzatok a kedveseddel. Ha van pergola felette, akkor az egy nagy adu lehet. Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon hideg lenne február 14-én, akkor milyen sokat számít, ha a pergola terasz feletti és körüli része teljesen zárható. Ha esetleg fűtés nincs a pergola alatt, akkor egy hőgomba vagy egy hordozható biokandalló is segíthet abban, hogy ne kelljen lemondanod a kinti ünneplésről. Ha arra jutottál, hogy működhet a teraszos Valentin-nap, akkor indulhat a tökéletes helyszín berendezése.

Romantikus világítás és zene

Romantikus fények nélkül elképzelhetetlen a Valentin-nap. Használhatsz lágy, meleg fényű lámpákat, gyertyákat vagy akár fényfüzéreket is. Ha pedig van erre tered, akár kis mécsesekből valamilyen üzenetet is kirakhatsz vagy körbe rakhatod velük a teraszt. Ne feledkezz el a megfelelő zenéről sem! Előre készítsd el a lejátszási listát, hogy ne ott kelljen bajlódni vele. A kedvenc közös számaitok és azok, amelyek valamiért fontosak nektek mindenképpen legyenek rajta, és persze jöhetnek a szokásos szerelmes slágerek is.

Legyen minden puha és meleg

Bármennyire is be tudod zárni a teraszt, azért mégis csak tél van, szóval néhány jó meleg, pihe-puha takarót, párnát, vastag szívecskés zoknit készíts be, hogy ne a vacogás vessen véget az estének. Nem is tudunk annál romantikusabb dolgot elképzelni, minthogy egy nagy takaró alól együtt nézitek a csillagokat, miközben egy pohár pezsgőt kortyolgattok.

Legyen elég időd

Ha fejben mindent szuperül elterveztél, akkor ne feledkezz meg arról, hogy a párodat is egy kis időre elcsald otthonról, és így legyen időd mindent megcsinálni. Ebbe bátran bevonhatsz egy barátot, barátnőt, aki elhívja egy moziba a kedvesed, amíg te berendezed a romantikus búvóhelyeteket.