h i r d e t é s

II. Libegők Éjszakája Magyarországon 2019 július 20-án szombaton!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

II. Libegők Éjszakája Magyarországon 2019 július 20-án szombaton!

2019. július 14. - 13:41

 

Idén már 6 helyszínen tudsz libegőzni éjszaka hazánkban! 

Libegő a Mátrában - Forrás: MTI/Komka Péter

Élvezd a naplementét, és az éjszakai égboltot libegőzés közben az egész családdal országszerte!

Helyszínek:

  • János-hegyi libegő - Budapest

  • Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely

  • Libegőpark - Lillafüred

  • Sípark Mátraszentistván

  • Mátra Libegő - Sástó

A helyszínek között van a budapesti János-hegyi libegő, a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark, a lilafüredi Libegőpark, a mátraszentistváni Sípark, a sástói Mátra Libegő és az eplényi Kaland Hegy, melyek meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket.

A BKV és a BKK idén is csatlakozik a Libegők éjszakája országos rendezvényeihez. A Zugligeti Libegő 19 és 1 óra között tart nyitva szombaton, fél 1-ig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni. A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2000 forintos retúrjeggyel látogatható.

A Zugliget és a János-hegyi kilátó között közlekedő Libegő völgyállomása a Nyugati pályaudvartól közlekedő 291-es autóbusszal, illetve a Széll Kálmán térről óránként induló R158-as retró járattal érhető el. Az R158-as retró autóbusz 18 óráig a megszokott menetrendje szerint óránként, azt követően pedig a rendezvény végéig 12-20 percenként fogja szállítani az érdeklődőket. Zugligetből az utolsó járat 2 óra 30 perckor indul vissza a Széll Kálmán térre. Emellett a rendezvény napján 18 órától folyamatosan ingyenes különjárati autóbuszok indulnak a helyszínre a Clark Ádám térről.

A Zemplén Kalandparkban reggel 9 órától 24 óráig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, retúrjegyet 23 óráig lehet vásárolni.

Az Eplényi Libegő szintén reggel 9 órától 24 óráig látogatható. A libegőzés mellett a vendégeket ingyenes játékokkal - például trambulinnal, ugrálóvárral, mászófallal -, továbbá büfével várják.

A mátraszentistváni szervezők a Síparkban július 20-án állatsimogatóval várják a látogatókat és használható lesz a summer tubing is. A Panorámalift délelőtt 11 órától 21 óráig lesz nyitva, valamint a Hóhatár hütte is várja a vendégeket. (MTI)

Részletes nyitva tartás, programok és információ a helyszínekről az eseményben!

#strandhelyett #libegőkéjszakája #magyarország

Címkék: 

 

h i r d e t é s