h i r d e t é s

Íme a TOP-10 nagyszerű születésnapi ajándék nőknek

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Íme a TOP-10 nagyszerű születésnapi ajándék nőknek

2023. február 06. - 11:00

Az ajándékvásárlás és ajándékozás sokszor stresszes lehet, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban. Bemutatunk 10 kiváló ajándékötletet, amivel nehéz melléfogni!

 

 

Sikeres meglepetést szerezni egy hölgynek nem is olyan könnyű, ahogy az elsőre tűnik. Hosszú év együttélés után is megpróbáltató feladat lehet a megfelelő ajándék kiválasztása, nem beszélve azokról az esetekről, amikor egy régen látott barátnőnek kell vásárolni, megkérdezni pedig eléggé kínos, hogy mit is szeretne pontosan - bár olykor ez a legegyszerűbb és legjobb megoldás, a legtöbben hajlamosak vagyunk arra, hogy nem áruljuk el, mit szeretnénk, vagy tényleg nem is tudjuk, mire van szükségünk.

Ezekre az esetekre a makeup.hu összegyűjtötte a legjobb ötleteket, amelyek garantáltan sikert aratnak!

A legjobb ajándékötletek nőknek

  1. Romantikus vacsora

Kikapcsolódás, érzelmek, romantika… természetesen ez csak akkor releváns, ha az ünnepelt hölgy párja vagy. Egy baráttól meglehetősen furca ajándék a hasonló, de nem lehetetlen! Minden a személyes viszonytól függ - a lényeg, hogy természetes és tiszta szívvel telt legyen! Rendelhetsz, de főzhetsz is, amelyik jobban esik. 

  1. Kiegészítők

Legyen szó nyakékről, fülbevalóról, csatról, más kiegészítőről például a tökéletes frizura létrehozásához, ez egy kiváló születésnapi ajándék nőknek minden életkorban. Mindössze elég egy kicsit ismerni a hölgy ízlését - ha nem szeretnél fejest ugrani a mélyvízbe, válassz hasonló kiegészítőt, mint ami már van neki. Ezekből a kiegészítőkből sosem elég - és nem fontos drága ékszerekben gondolkoznod, lehet az egy alvómaszk-készlet fejpánttal is az otthoni kényelem érdekében.

  1. Ajándékutalvány

Az ilyen listákról soha nem maradhatnak le az ajándékutalványok, nem véletlenül! Egy hasonló meglepetés mindig telitalálat - elég kiválasztani azt a boltot, ahol széles körben találhatók ajándékötletek nőknek. A MAKEUP webáruházban egyéni értékű ajándékutalványt választhatsz, különböző dizájnnal és jókívánsággal, amit vagy a webáruház, vagy te írod meg személyesen. Ha a távolból szeretnéd meglepni az ünnepeltet, ez egy kiváló lehetőség, hiszen online rendeled meg és a kiválasztott személy online kapja meg az utalványt.

  1. Parfüm 

A parfümválasztás egy meglehetősen bonyolult kérdés, de megoldható és rendkívül személyes. A legfontosabb, hogy eltaláld az illatcsaládot, aki nem szereti az édes illatokat, azzal nehéz “megszerettetni”, és nem is kell! Ha tudod, milyen parfümöt használ és nem szeretnél mellétrafálni, egyszerűen vedd meg az eddigi kedvencét.

  1. Plüssjátékok

A plüssjátékokat kortól függetlenül szeretik a hölgyek. Ez nyilván változó, hiszen egy tinédzser gyerekesnek tarthatja, miközben idősebb korban újra előjöhet a plüssjáték iránti szenvedély. Az ajándékötetek nőknek nem mindig olyan bonyolultak, mint amilyennek tűnnek. Elég egy kis kreativitás és érzelem, tehát ha a szülinapos szereti a hasonló cukiságokat, vásárolj mellé egy csokor virágot és máris nyert ügyed van!

  1. Édesség

A plüssjátékok után nem hagyhatuk ki az édességeket, hiszen rengeteg változata és lehetősége elérhető, legyen szó mintásról, dietetikusról, vegánról, stb. Ha feldobod egy képeslappal, amit saját kezűleg írsz, még személyesebb lesz a meglepetés. A legjobb, hogy bárhogy variálhatod, távoli és közeli ismerősnek is ajándékozhatod.

  1. Háziállat

Az ajándékötletek nőknek sokszor frappánsak, viccesek… De mi van akkor, ha az érzelmekre összpontosítunk? Egy háziállat természetesen nagy felelősség, ezért választás előtt teljesen biztosnak kell lenni abban, hogy az ünnepelt szeretne vagy képes háziállatot tartani. Az akváriumi halaktól kutyáig/cicáig nagyon sok állatka közül lehet válogatni. Javasoljuk a menhelyek meglátogatását, így új esélyt adhatsz egy (sokszor) menekített kedvencnek!

  1. Utazás

Másodmagával, egyedül, a párjával, szüleivel, barátaival, szinte lényegtelen… valószínűleg egy nyaralásnak mindenki örül! Ha közeli viszonyban vagytok és a szülinapos értékeli a hasonló dolgokat, csak annyit árulj el, mikor, hány napra utazik/utaztok, és mit csomagoljon. A többi legyen meglepetés!

  1. Minden, ami modern és működik

Laptop, tablet, e-könyv olvasó, mobiltelefon, arctisztító, hajformázó készülékek - itt a választék tényleg nagyon színes. Az ajándékötletek nőknek nem csupán rózsaszín és aranyos dolgokból állhatnak  - a modern hölgyek általában tudják, mire van szükségük, legyen szó szabadidős foglalkozásról vagy távmunkáról. 

  1. Ruhák

Akárcsak a kiegészítők, parfümök, kozmetikumok, a ruhák is megfelelő odafigyelést igényelnek, de mégis könnyebbnek mondanánk, mint a parfüm-ajándékozást. A ruhadarab legyen egyedi, megfelelő méretű, és sikert is arattál! Ha nem szeretnél túlzásokba esni vagy rizikós a dolog, válassz egy basic ruhadarabot, ami divatos lesz a következő szezonban.