h i r d e t é s

In Taberna

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

In Taberna

2021. április 27. - 10:34

 

Áll a bál! Szombat: beüt a világhírű nyitás! Minden kormánymédia napok óta ezerrel harsogja a Vezér dicséretét, nógatja a népet, hogy menjen, üljön ki a teraszokra, ahol maszkot se kell viselni.

Ráhelke Házi Turisztikai Ügynöksége Debreczeni Zita, Dobó Kata, Király Linda szíves közreműködésével kormányzati pénzeszközökből kampányol a nyitás mellett. És a többi. A néhány józanabb hang elvész a lakájmédia infernójában.

A sok idióta pedig megy ,tolong, tömörül, és nem csak a teraszokon. Be is mennek az éttermekbe, kávézókba, kocsmákba. Elvitelre kérem! Aztán a teraszon, vagy mellette, állva fogyasztanak. Idáig vitték el. Viszont az utcán, ahol csak elmegyünk egymás mellett, nix tülekedés, viselni kell a maszkot! Érti ezt valaki?

Aztán megjelenik Orbán, egy hercig videóval, egy teraszon, Rogán társaságában (érezzék jól egymást!), hogy aszongya: szabad a sör! (Nézzétek, pórnépek, így kell ezt!) Hát erre már nincs mit mondani!

Szabad a sör!. Meg a meccs, a sétány, a teraszok. Tömörüljetek emberek! Továbbra is napi 200+ halott mellett.

Akikról a kormánypárt megemlékezett a Parlamentben, mivel az ellenzék felhánytorgatta, hogy még ennyire se képes.

Imígyen: részvétünk, de a siker, a siker, a siker! Mi a siker? A nagyjából azonos lélekszámú Izrael siratja, gyászolja hatezer halottját. Nálunk az eddigi huszonhatezer, Orbán világraszóló győzelme.

Franciaországban minden iskolást és pedagógust szűrnek a nyitás előtt. Ami majd május közepén lesz. Ausztria se nyit. Focimeccsek, nem hetvenezres, hanem 50 százalékos (a németeknél 20 százalékos) nézőszámmal. Majd. Később. Alkalmas időben.

Közben a kormány egy orosz táblázatból koppintott statisztikával szédeleg, bizonygatja, hogy a keleti vakcinák jobbak a nyugatiaknál.

Törvénytervezettel akciós áron akarja eladni a Várban lévő (eddig) önkormányzati bérlakásokat (Bayer and Co), hiszen ez most a legfontosabb, nyilván nemzetgazdasági szempontból kiemelt tétel.

A Velencei-tó partját körbebetonozzák, a Fertő-tavat letarolják az orbáni új burzsoázia nagymenői.

Gyurcsány nevében valakik telefonon győzködik a népet, hogy ne oltassa magát. Vajon ki lehet az ötletgazda? Meg fogjuk tudni! Biztosan! Pintér már nyomoz!

Orbán közben Brüsszelben járt, a helyreállítási alap ránk jutó részének csak a 43 százalékára tart igényt. Ilyen jól állunk? Frászt! Csak kerülni próbálta a kényes kérdéseket. Illetve azok következményeit.

Sikerült! A 67 százalék árán? A 7. cikkely szerinti eljárás újabb etapját máris elhalasztották. Garázdálkodni, zabrálni pedig a csökkentett összegből is bőven lehet.

Közben pedig készülünk a négymilliomodik oltottra (zömmel első oltás), és a további nyitásra!

És még egy jó hír! Gödény, világhírű provokátor és vírustagadó, aki sok jót tesz Orbánnal, megkapta a laposföld-hívők díját!

Ez itten kérem már a Hárshegy! Vagy Charenton!


 

Kommentek

h i r d e t é s