h i r d e t é s

Ingyen sminktetoválás Anyák napjára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ingyen sminktetoválás Anyák napjára

2018. április 11. - 19:27

 

Nagycsaládos anyukák jelentkezését várják.

Meglepetésre készül anyák napjára Patkós Alexandra arcművész és csapata. Felhívásukra olyan háromgyerekes anyukák jelentkezését várják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy profi szakember művészi módszerekkel készítse el sminktetoválásukat.

Május első vasárnapja Magyarországon minden évben az anyáké, a jeles ünnep idén május 6-ra esik. Az anyák napja története az ókori görögökig nyúlik vissza, de napjainkban ismert jellegét a kora újkorban nyerte: Angliában az 1600-as évek közepére már rendelet szabályozta, hogy a szolgálók ezen a napon kimenőt kapjanak, hogy meglátogathassák édesanyjukat.

Hazánk lakosságának nagy része ünnepli az anyák napját, amely az egyre nagyobb létszámban jelenlévő nagycsaládosok számára egy különösen fontos dátum, hisz az édesanyákra itt kiváltképp nagy felelősség hárul. Patkós Alexandra sminktetováló specialista most az ő kedvükben szeretne járni.

Az arcművész csapata pályázatot hirdetett, melyben a legalább háromgyermekes anyukák jelentkezését várják. A nevezést bárki, akár a hölgy gyermeke, párja, férje is benyújthatja.

Tudjuk, hogy milyen áldozatos munka, 24 órás műszak az édesanyáké. Ne feledjük azonban, hogy amellett, hogy valaki anya, még lehet és legyen is vonzó nő, a fáradságos hétköznapok, az éjszakai ébrenlét és a család összetartása közben is. Pontosan ismerjük, hogy az ilyen életszakaszban lévő nőknek milyen hatalmas előnyt tartogat a tartós smink.Ebben segít anyák napi programunk

 – nyilatkozott Patkós Alexandra.

Az érdeklődők a [email protected] e-mail címre küldhetik el rövid bemutatkozásukat és egy családi fotót. A levél tárgya legyen: ANYÁK NAPJA!

A nyertes édesanya egy teljes, személyre szabott és egyedileg az arcára tervezett, anti aging, optikai arcfiatalító hatású sminktetoválást nyer, ami magába foglalja a szemöldök, a szemhéj és a száj szépítését is. 

A pályázatokat május 2-ig várják a megadott e-mail címre. Eredményhirdetés anyák napján, azaz 2018. május 6-án, a Patkós Alexandra Exclusive Beauty Szalon Facebook-oldalán lesz élő videóban. 


 

h i r d e t é s