h i r d e t é s

Ingyenes kukkoldát is "sikerült" építeni a balatonszepezdi strandon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ingyenes kukkoldát is "sikerült" építeni a balatonszepezdi strandon

2021. június 24. - 06:22

 

Balatonszepezd az utóbbi időben többször került az országos hírekbe és általában olyan ügyekért, amit megspóroltak volna maguknak.

Itt nem indult polgármester jelöltnek senki 2019-ben majd tizennégyen az időközi választáson. Aki akkor nyert, azt a helyi "szokásos" rokonokkal mindig bekerülő testület szó szerint kiutálta, az új választáson meg már veréssel fenyegette a későbbi hat szavazattal nyert új , már helyi polgármester mentora és anyagi támogatója. Sőt, fekáliát is kentek a plakátjaira, amiről persze mit sem tudott az egérfaroknyi különbséggel a polgármesterré lett helyi kisvállalkozó, aki aztán olyan csónakkikötőt és bicikli utat támogatott amit környezetvédelmi okokból azonnal elvetettek.
De aztán jöttek a győzelmi jelentések, épül. szépül az eléggé lelakott és szolgáltatásokkal gyengén ellátott úgynevezett központi strand. Tavaly leégett, idén felépült az új öltöző. S itt érkeztünk el a címben jelölt kukkoldához. Ugyanis olyan idétlenre sikerült, hogy a vonatablakból kiválóan látszanak az ott vetkező hölgyek és urak.

Ám, talán ez a leglátványosabb de mégsem ez a legvisszatetszőbb visszásság, ha már a strandról esik szó. Feltűnő különbséggel adta bérbe a területeket az önkormányzat. Van aki egy négyzetméterért, 2880 forintot fizet, míg más ugyanezt 22.500 forintért kapta meg. A valósághoz tartozik, hogy aki ennyire piti összeget fizet, az önkormányzati képviselő a polgármester régi jó barátja. Ez persze az önkormányzat belügye. Feltehetően az ilyen dolgokért akarták a régi megszokott testülettel vinni az ügyeket, csakhogy a Szepezdi Jövő Egyesület folyamatosan, civilekhez méltó buzgalommal kéri ki az eleddig ismeretlen tartalmú szerződéseket. Ez utóbbi is így derült ki.

A kukkolda pedig "munkába' állt. (fullank.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s