h i r d e t é s

Inspiráló környezet képek segítségével

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Inspiráló környezet képek segítségével

2022. július 15. - 09:34

Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzunk és ezerrel pörögjünk, szükségünk van a folyamatos kreatív alkotóenergiára és inspirációra, amellyel mozgásban tartjuk az életüket. Vannak olyan emberek, emlékek, helyszínek, amelyek visszaadják az életkedvünket, ha néha leeresztünk.

Forrás: vaszonkepem.hu

Az inspiráló szikra lehet egy idézet vagy kép is, amit kitehetsz a faladra jól látható helyre, és amikor úgy érzed, hogy szükséged van egy kis lendületre, egy pillantást vetsz rá és elmerülsz a gondolataidban.

A környezet szerepe

Az a környezet, ahol élünk és dolgozunk, meghatározza a hangulatunkat. Az otthonunkat is igyekszünk úgy berendezni, hogy komfortos legyen a környezet, az öltözködésben is azt a stílust választjuk, amiben jól érezzük magunkat.

A munkakörnyezetre is ez természetesen igaz. Nem mindegy, hogy napi 8 órát milyen körülmények között töltünk. Neonfénnyel megvilágított, ablaktalan zord irodában vagy napfényes, barátságos home office-ban.
Inspiráló képekkel körülvéve sokkal barátságosabb légkör alakítható ki. A Vaszonkepem.hu oldalról megrendelheted a kedvenc képedet minőségi vászonra nyomtatva. Ha téged a végtelen tenger látványa tölt el szabadságérzéssel, akkor válaszd a kedvenc nyaralós fotóid egyikét!

Képek saját ízlés szerint

Az inspiráló környezet szükséges a lendületes munkavégzéshez. Az otthoni munka során a házi iroda falait dekoráld olyan képekkel, amikre ha rápillantasz, jó érzés tölt el! Választhatod a családról készült fotókat, a házi kedvencről vagy az utazások során készült képeket. A lényeg, hogy otthonos, barátságos hangulatot alakíts ki! A kiválasztott fotókból készült vászonképekből készíts jól megkomponált galériafalat!

Inspiráló, színes, vagány környezet

Sokfélék vagyunk és mindenkinek mást jelent az inspiráló környezet. Valakinek az élénk színes falak, egyedi, játékos kialakítás, valakinek pedig a motiváló feliratok, idézetek, képek.

Művészi alkotások látványát is élvezheted akár gigantikus méretű vászonkép formájában is. Vagy kisebb képekből állíthatsz össze montázst a kedvenc festőd alkotásaiból. Egy színesre festett fal tökéletes hátteret nyújthat a képek számára.

Teljesen más a hatása egy fehér falon és például egy sötétkékre festett falon elhelyezett tengerparti naplementét ábrázoló képnek. A sötétebb, színes falfelületen szinte életre kel a kép, de érdemes kísérletezni a színekkel. Mielőtt falfestésre adnád a fejed, érdemes tájékozódni a színek pszichológiai hatásáról, ugyanis minden szín más hatást gyakorol ránk.

Ami kreativitásra ösztönöz

A színes vászonkép akkor is tökéletes megoldás, ha egy kis színfoltra vágyunk, de nem akarjuk kifesteni a lakást. Bármilyen képet is válasszunk, a lényeg, hogy érezzünk örömöt, amikor ránézünk. Nem a témája számít, hanem a hatás, amit kivált belőlünk.