h i r d e t é s

Irány a strand!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Irány a strand!

2015. június 06. - 07:58
0 komment

 

A hétvégén hamisítatlan strandidő várható, a 30 fokos meleget ráadásul zápor, zivatar sem zavarja meg.

A jövő héten is marad a nyári idő, de már sokfelé lesz fülledt a levegő, és akkor viharokra is készülni kell majd.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt alig lesz felhő az égen, szikrázó napsütésre számíthatunk. Délután napos, derült időre van kilátás, néhol kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A keleti, délkeleti szél kezdetben helyenként élénk, lesz, de délutánra mérséklődik. A csúcshőmérséklet 26, 31 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Vasárnap többnyire derült, napos időre számíthatunk, csak néhol lehet kevés felhő az égen. Csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. 29, 32 fokra számíthatunk.

Hétfőn gyengén felhős, az ország nagy részén derült idő várható, északon és nyugaton a helyenként erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből késő délután és este szórványosan lehet zápor, néhol zivatar. A délkeleti szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 33 fok között alakul.

Kedden erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet, elszórtan várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is kialakulhat. Megélénkül az északnyugati szél. Kora délután 24, 32 fok várható.

Szerdán országszerte többórás napsütésre van kilátás, de északon és nyugaton többször megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elszórtan záporok, zivatarok kialakulására is számítani kell, zivatarokban felhőszakadás, jégeső is lehet. Mérsékelt lesz az északi szél. 25, 30 fokra számíthatunk.

Csütörtökön többórás napsütésre van kilátás, de északon és nyugaton többször megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elszórtan záporok, zivatarok kialakulására is számítani kell, zivatarokban felhőszakadás, jégeső is lehet. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

 

idojaras.hu

Posted by SEJT on 2015. június 5.

 

h i r d e t é s