h i r d e t é s

Ismerje meg Magyarország kedvenc lépcsőházi ajtaját!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ismerje meg Magyarország kedvenc lépcsőházi ajtaját!

2019. augusztus 22. - 12:58

 

Egy társasházban folyamatosan zajlik az élet. Lakók jönnek és mennek, nem ritkák a költözések és az új szomszédok – akiket lakva ismerünk meg –, sokan tartanak kis házi kedvencet, és a gyerekek is képesek nagy zsivajt csapni, ha elszalad velük a ló. Éppen ezért olyan bejárati ajtóra van szükség, ami nemcsak a betörések ellen véd meg, hanem az otthon nyugalmát is biztosítja.

És hogy létezik-e ilyen ajtó? Igen, a HiSec lépcsőházi biztonsági bejáratai minden igényt kielégítenek, és még megfizethetők is.

Élvezze minden percben otthona nyugalmát!

Mint már szó volt róla, egy társasházban soha nem unalmas az élet. És miközben arra nincs befolyásunk, hogy a közösségi terekben – lépcsőház, folyosó, stb. – mi történik, addig sokat tehetünk azért, hogy az otthonunkban maradéktalanul élvezhessük a nyugalmat. Ennek egyik eszköze lehet a megfelelő bejárati ajtó kiválasztása, ami egyszerre három probléma ellen is védelmet nyújt.

Ezek pedig a lépcsőházi szagok, zajok és persze a huzat, ami akár a fűtésszámlát is megdobhatja. Mert lássuk be, senki nem vágyik arra, hogy a folyosóról beszűrődő zajokra ébredjen, vagy hogy amiatt ne tudjon elaludni, és az sem feltétlenül kívánatos, hogy a szomszéd mesterfogásainak az illata beszökjön a lakásba.

Érdemes pár szó erejéig a huzatra is kitérni, hiszen ez a jelenség nemcsak kellemetlen, de sajnos a fűtésszámlában is megmutatkozik, ha nem jó az ajtó szigetelése. A HiSec 2.0 ajtókkal garantáltan nem lesz majd panasz erre sem.

A biztonság mindenek felett

Mivel alapvetően biztonsági lépcsőházi ajtókról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy ezen a téren mit nyújtanak ezek a bejáratok. A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány meggyőző paraméter azzal kapcsolatban, hogy miért jó választás egy HiSec bejárat.

Ott van mindjárt a 15+1 acéltüskés záródás, a süllyesztett zsanérok, amik meggátolják a kiemelést, a 2,5 milliméteres acéllemez borítás vagy éppen a fúrásvédelemmel ellátott cilinderbetét. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően garantált a legnagyobb biztonság, bár azt mindig hozzá kell tenni, hogy egyelőre – sajnos – nem léteznek olyan ajtók, amiket hosszas próbálkozás után ne lehetne feltörni. Nem mindegy azonban, hogy a betörők 10 másodperc alatt jutnak be a lakásba, vagy a biztonsági bejárat láttán inkább másik célpontot keresnek.

Fontos, hogy jól legyen az ajtó beszerelve

Amikor valaki megveszi a számára legmegfelelőbb biztonsági ajtót, még nem ért véget a munka, sőt! Legalább ugyanilyen lényeges, hogy a bejárat szakszerűen legyen beépítve, ellenkező esetben ugyanis gyakorlatilag kidobott pénz lesz, amit az ajtóra költöttünk. Talán mondani sem kell, de az otthoni barkácsolás helyett megéri inkább profikra bízni a beépítést, akik pontosan tudják, hogy mit miért csinálnak.

A HiSec ajtók esetén emellett a választás is gyerekjáték: használja az ajtótervezőt, és három perc alatt saját biztonsági bejárata lehet!


 

h i r d e t é s