h i r d e t é s

Ismerkedj meg a Royal Canin kutyatáppal

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ismerkedj meg a Royal Canin kutyatáppal

2018. június 19. - 14:02

 

A kutyaeledelek világa olyan sokszínű, hogy nehéz egységes képet összeállítani, mi mégis megpróbáljuk. 

A kutyaeledelekről

Minden táp más fizikai paraméterekkel rendelkezik, így aki nem jártas a témában, könnyedén elveszik a részletekben, tehát tekintsük át, milyen egy jó kutyatáp ismérve:

  • Milyen célt szolgál a táp? Milyen kutyának lesz? Mennyit mozog, illetve mentálisan mennyit van edzve? Teljesen más igényei vannak egy kölyökkutyának, mint egy sport kutyának, vagy egy házőrzőnek.
  • Van-e a kutyájának valamilyen betegsége?
  • Van-e ivartalanítva?
  • Esetleg allergiája

Két érv is szolgál a kutyatápok mellett: a kényelem és az időspórolás. Sok emberben még így is kérdéseket vet fel, hogy jó-e a kutyának, ha kutyatáppal etetem? A javasolt tápok a prémium kategóriáktól kezdődnek, ezek tulajdonsága, hogy kevés mesterséges adalékanyagot tartalmaznak, vagyis nincs bennük aroma, ízfokozó, színezék.

A Royal Caninról

1968, vagyis a Royal Canin cég megalapítása óta arra törekszik, hogy az egészséges táplálkozás alapos tanulmányozásával a kutyák és macskák táplálkozásbeli szükségleteit maradéktalanul és minél hatékonyabban kielégítse.

A kiegyensúlyozott kutyatáp összeállítása megfigyelés és tudomány összehangolt munkájának eredménye a Royal Caninnál. A kutyák teljes körű ismeretét a kutatók és a profi állattenyésztők közös megfigyelésein keresztül sajátították el. A gyártási és előállítási technológia, a precíz, pontos receptúra együttesen árulkodnak arról, hogy prémium kategóriás kutyaeledel gyártóval van dolgunk. A titok a minőségben rejlik.

Ez a fajta kutyaeledel az egyik olyan a piacon, amely emberi fogyasztásra isalkalmas lenne. Mindenesetre illatra roppant kellemes, és ha vannak fenntartások a kutyatáppal, mint eledellel szemben, akkor hamar elszállnak, amint kinyitjuk a Royal Canin kutyatáp zsákját. Megfelelő arányban tartalmaz állati fehérjéket, zöldséget, gyümölcsöt. Termékeik szintén arányosan tartalmaznak gabonaféléket, természetes antioxidánsokat.

Termékek keresésénél szűrhetünk, többek között konkrét kutyafajtákra, életkorra, gabona és/vagy glutén mentességre, fogyókúrásra, kutyák tesméretére. Ha a megfelelő paraméterekkel szűrtünk, az adott tápban megbízhatunk annyira, hogy tudjuk, a Royal Canin kutyatáp adalékai támogatják négylábú kedvenced fejlődését, kondícióját.

Tipp: Amennyiben kedvencünket sterilizálták valamelyik összetevővel szemben, választhatunk hypoallergén tápot, ilyen például a Royal Canin MINI Dermacomfort 10 kg kutyatáp.

Ez a rengeteg variáció egyetlen célt szolgál, hogy mindegyik kutyus megtalálja a megfelelő eledelt, akár a Kutyakajás.hu oldalon, mint a Royal Canin viszonteladó partnerétől.


 

h i r d e t é s