h i r d e t é s

Ismét Kecskeméten rendezik a PEOPLE TEAM nyári táborát

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ismét Kecskeméten rendezik a PEOPLE TEAM nyári táborát

2019. július 09. - 18:36

 

Hazánk egyik legszínesebb nyári tábora megint megnyitja a kapuit. Az egyedülálló PEOPLE TEAM-gyermektábor újra sok szeretettel várja azokat a fiatalokat, akik a nyári kalandjaik egy részét egy olyan közegben szeretnék eltölteni, ahol az életreszóló emlékek mellett a tudás gyarapítása is kiemelt szerepet kap.

Az eddig több mint 100 turnust lebonyolító alapítvány 1991 óta szervez táborozási lehetőségeket diákok számára, ahol a résztvevő gyerekek kora 7 és a 17 év közé esik. A gyerektábor ismét a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában kap helyet, ahol kényelmesen elférnek a táborlakók, s ahol komfortos, kényelmes közegben zajlanak a jobbnál jobb témafoglalkozások is.

A PEOPLE TEAM csapata kiemelkedik abban, hogy a rendkívül sok, interaktív jellegű választható téma mellett számtalan fakultatív program is elérhető – mindezek úgy, hogy a gyerekek az érdeklődési körükhöz is igazodva építhetnek ki barátságokat. Egy-egy csapat 4-15 fős. A srácokat képzett szakemberek, pedagógusok és fiatal önkéntesek terelgetik, szórakoztatják egész nap. A színes programpalettán megtalálhatóak a különféle tudományok, legyen szó akár a robotikáról vagy jövőkutatásról, és helyet kapnak olyan témák is, mint a programozás vagy a 3D-tervezés. A kisebbek a Minecraft világának keretein belül feszegethetik képzeletük határait, és magától értetődik, hogy a művészetekért rajongó fiatalok is kipróbálhatják magukat az irodalom, a film vagy a színház világában, de persze a manapság népszerű YouTube- és más médiumok is jelyet kapnak az oktatási anyagban.

A PEOPLE TEAM-tábor 3 turnusban fogadja az érdeklődőket, akik teljes ellátásban részesülnek. A délelőtti tematikus programok után remek csapatépítő foglalkozások segítik a diákokat abban, hogy a lehető legkreatívabban működjenek csapatban, egymást és másokat segítve, s mindemellett, a szórakozás is garantált. A meghívott vendégek elismert művészek, érdekes sportágak, illetve különleges témák képviselői, akik szívesen bevezetik az érdeklődőket a kulisszák mögé is, hogy ezáltal egy szélesebb spektrumban kapjon megvilágítást az adott hivatás vagy hobbi.

A délutáni és az esti tábori programok során a kipróbált animátorok segítik a gyerekeket abban, hogy a harcművészeti bemutatók és a kézműves foglalkozások mind-mind remek hangulatban teljenek. A délelőtti szakfoglalkozások után, a késő délutáni időintervallumokban lehetőség nyílik egy-egy projekt prezentálására, vitacsoportok kialakítására, és a számos sportolási lehetőség is adott az örökmozgók számára. Az interaktív, tematikus foglalkozások között a drónépítés, a cash flow, a logikatábor és a nyelvi kurzusok is népszerűek. Akár a magyar nyelvvel is ismerkedhetnek témafoglalkozásokon a külföldről érkezők. A változatos szaktáborokat napközis jelleggel is igénybe vehetik a gyerekek, így az idei 3 turnusba – július 14–20., július 21–27., július 28. – augusztus 3. – a környékbeli szülők is gondos kezekre bízhatják a gyermeküket. A szervezők szeretettel várják a leendő táborozókat innovatív alkotói közegben, hogy mindenki az érdeklődési körének megfelelően okosodjon, nyaraljon és jól érezze.


 

h i r d e t é s