h i r d e t é s

Itt az újabb szexvideóbotrány

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Itt az újabb szexvideóbotrány

2020. január 09. - 12:02

 

A spanyol Malaga vezetőedzője a csapat mezében készített intim felvételeket, aztán valahogy felkerült a videó az internetre. - írja az infostart.hu.

Illusztráció: origo.hu

Victor Sanchezt felfüggesztették állásából.

Kedden bukkantak fel a közösségi médiában olyan felvételek, amelyeken a másodosztály 26. helyén álló, egykor szebb napokat látott csapat szakvezetője, a 43 éves Victor Sanchez szerepel – a hírek szerint intim helyzetben. Például a csapat mezét viselve a nemi szervét mutatja a kamerának.

Nem sokkal később a klub hivatalos közlemény jelezte, az ügy kivizsgálásáig felfüggeszti állásából a trénert, akinek egyébként sem jósoltak már hosszú karriert Andalúziában, mert a várakozásoknál jóval gyengébben szerepel a csapata.

Sanchez ezek után szintén a Twitteren posztolt egy üzenetet, amely szerint bűncselekmény áldozata lett, illetéktelenek jogtalanul szerezték meg a személyes felvételeit, ezért a rendőrséghez fordult. Arra is figyelmeztetett az edző, hogy azok is bűncselekményt követek el a spanyol büntető törvénykönyv szabályai szerint, akik a hozzájárulása nélkül megosztják, továbbítják az illegális videókat.

A Malaga tulajdonosa, Abdullah Al Thani erre megfosztotta a Twitteren egy korábbi sejtelmes, versbe szedett posztját, amelyben azt írja, szeretné tudni, hogy ki az az ember, aki folyton hazudik, és nem akarja beismerni a hibáját.

Légy erős, és mondd ki, hibáztam

– írja a végén az elnök.

infostart.hu


 

h i r d e t é s