h i r d e t é s

Jakab Péter a Jobbik elnöke lenne

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jakab Péter a Jobbik elnöke lenne

2019. augusztus 30. - 09:47

 

A párt frakcióvezetője csütörtök este az ATV műsorában jelentette be: indulni fog az elnöki tisztségért.

Jakab Péter - Forrás: lokal.hu

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be: a párt őszi tisztújításán indulni készül az elnöki tisztségért – írja az Alfahír.

A hír nem meglepetés, a politikus korábban többször is tett már utalást indulási szándékára, erre elmondása szerint rengetegen biztatták, konkrétumról azonban eddig nem volt szó.

Jakab a műsorban elmondta: ő nem jobb- vagy baloldaliaknak szóló pártot vezetne, hanem olyat, ami a nép egészét szólítja meg, hiszen a decemberi tüntetések óta egyértelművé vált, hogy az emberek együtt tudnak működni egymással az ország érdekében, függetlenül az ideológiai eltérésektől. Elképzelése szerint a Jobbikból az ellenzék vezető pártját, a kormányváltáshoz mindenképpen szükséges erőt faragna, az ő általa alakított pártot szociálisan érzékeny néppártként jellemezte.

Kijelentette: érzelemgazdag politizálásra készül – szerinte ezt csinálja a Fidesz is, a különbség mindössze annyi, hogya kormánypárt az érzelmek alatt folyamatosan a gyűlöletet helyezi a középpontba. Jakab ezzel szemben az igazság kimondásával akarja elérni azokat az érzelmeket,  melyek szolidaritást eredményeznek. (mandiner.hu)


 

h i r d e t é s