h i r d e t é s

Jakab Péter Majkának üzent

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Jakab Péter Majkának üzent

2022. november 21. - 14:02

Egy Majka és Molnár Tamás által készített zene nagy port kavart, miután tele van társadalmi, politikai utalásokkal, ami Jakab Péternek nem feltétlenül tetszett.

Jakab Péter üzent Majkának - Forrás: Jakab Péter Facebook oldala

Majka egy aktuálpolitikai utalásokkal teletűzdelt szövegű zenét dobott a piacra Molnár Tamással együtt, ami tükröt tart az ország, a magyar társadalom és annak vezetői elé. A vidék-nagyváros ellentét, a kisember és az elit közötti szakadék, a hazugságok és a képmutatás ostorozásával a sokakban mélyen ott lévő érzéseket hozta felszínre. 

Erre a zenére reagált most Jakab Péter, aki nagyon helyesnek tartja, hogy kormánykritika is elhangzik a dalban, azonban a rá vonatkozó részek már tetszenek neki, aminek hangot is adott a Facebook-oldalán.

"Ne told a hazug TV2 szekerét, Majka és ne pózolj tolvajokkal" - olvasható a Facebook-bejegyzésben. 

A zenében Jakab Péter úgy jelenik meg, mint a "parizerrel pózoló", aki csak eljátsza, hogy milyen szerényen él. A Jobbik korábbi elnöke, azonban ezt kikérte magának, majd azt üzente Majkának, hogyha neki sem tetszik az elmúlt 32 év, akkor inkább ne dolgozzon a TV2-nél. Valamint az is szóba került, hogy Majkának az egyik Szijjártó Péter, akit Jakab "ki nem állhat".

Jakab Péter azt is kijelentette, hogy inkább pózol parizerrel, mint Szijjártó Péterrel. (atv.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky