h i r d e t é s

Jakab Péter szerint Orbán Viktor egy gyenge zsarnok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jakab Péter szerint Orbán Viktor egy gyenge zsarnok

2021. július 22. - 06:41

 

A Jobbik elnöke szerint „Orbánék bajban vannak”, ezért húzták elő a „Brüsszel-kártyát és a válságkommunikáció eszközét, a népszavazást” a gyermekek védelméről, amiről már döntött az Országgyűlés.

Jakab Péter - Fotó: MTI

A Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán azt írta,  azért használják gyerekeinket „most aljas propagandacélokra”, hogy „eltereljék a figyelmet az éppen rájuk égő világbotrányról”.

Jakab Péter szégyennek nevezte, hogy hova

süllyedt az egykor diktatúrák ellen szónokló két lábon járó erkölcs.

A Pegasus-botrányra utalva jelezte, a népszavazás csak terelés, hiszen mindenki arra várna válaszokat, miért kellett lehallgatni magyar állampolgárokat.

Mindenki várta, hogy a gyáva zsarnok ma erre ad válaszokat. Nem adott. Három napig bujkált, míg kifőztek valamit a boszorkánykonyhán.

Orbán Viktor azért nem beszélt jóléti intézkedésről sem, mert arra már lehetőség sincs, hiszen „már mindenhol tudják, hogy lopnak, ezért is fagyasztották be az uniós támogatásokat”. Jakab szerint a népszavazás felesleges, mindenkiről tudják, mit gondol, „hisz lehallgatják a saját népüket”, sokba kerül, de „legalább a brancs is keres rajta”.

Az ellenzéki politikus a hangos „brüsszelezésből” hiányolja, hogy nincs szó az EU két fő elvárásáról: a független igazságszolgáltatás megteremtéséről, és a lopás befejezéséről. Magyarázata szerint ezt a fideszesek nem szeretnék, a jövő évi választásoktól azért rettegnek, mert akkor

oda mennek, ahova valók: a Csillagba.

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s