h i r d e t é s

Jakupcsek megy, utódja januárban folytatja a Ridikült

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jakupcsek megy, utódja januárban folytatja a Ridikült

2016. január 07. - 11:08
0 komment

 

Hamarosan forgatnak, a Ridikül brand megmarad – tudta meg az Origo belső forrásból. 

Fotó: Facebook/Jakupcsek Gabriella

A portál szerint más műsorokat is érintenek az átalakítások. Tegnap a Blikk írta meg, hogy Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére az MTVA műsorában. A Magyarország, szeretlek! című vetélkedő folytatásának ügyében is vannak fejlemények, a Bors szerint  a TV2 újdonsült kismamája, Tatár Csilla folytathatja a műsort Csiszár Jenővel.

Novodomszky Éva napokon belül forgathat, mivel az MTVA már januárban szeretné visszahozni a képernyőre a Ridikült. Az új műsorvezető korábban már volt vendég ebben a műsorban, sok más programban szerepelt (Család-barát, Balatoni nyár, Aranyág, 6 órai tea, Miss World), így semmiképp nem számít rutintalannak.


Forrás: facebook

Jakupcsek menesztése sokkal inkább anyagi, pénzügyi döntés volt, semmint szakmai, hiszen csoportos leépítés keretein belül közel 130 dolgozónak szűnik meg az állása az MTVA-nál. Az Origo úgy tudja, más műsorokat is érint a megszorítás, így Bagi és Nacsa is kisebb gázsiért dolgozik idén, illetve A Dal című ötrészes show-t is kisebb összegért állítják elő. A közmédiánál idén az M1 és az M4 viszi el a legtöbb pénzt, ezért lehet a spórolás a Duna TV-n: de közben új sorozat is indul még a héten.

Tegnap a Blikk írta meg, hogy Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben.

 A Család-barát műsorvezetőnőjének nem volt más választása, MTVA alkalmazottként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli, bár tudomásuk szerint az utódnak voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, ennek ellenére aláírta az új szerződését.Lapunk decemberben még úgy tudta, hogy bár Jakupcseknek megszűnik az MTVA-s státusza, de továbbra is ő lehet mind a Ridikül, mind a Magyarország, szeretlek! műsorvezetője.

A Bors ma azt írta, hogy az utóbbi műsort a TV2 újdonsült kismamája, Tatár Csilla folytathatja Csiszár Jenővel. „A székházban azt beszélik, hogy a csatorna új üdvöskéje, Tatár Csilla veszi át Gabi helyét Jenő mellett. Csilla tavaly már bizonyított A Dalban, így idén is ő vezeti majd. Úgy látszik, a kisbabája mellett a Magyarország, szeretlek! műsorra is lesz energiája" – írta a lap. Ezek szerint elképzelhető, hogy a TV2-től átigazolt Tatár folytatja a show-t, sőt, az is, hogy Jakupcsek Gabriella visszatér az épp nagy átalakulásban lévő TV2-höz, hiszen korábban sok évet töltött ott.

 

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s