h i r d e t é s

Játékos kalandok november végén

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Játékos kalandok november végén

2019. november 13. - 11:27

 

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány november végén ismét megtartja izgalmas, kisgyermekes családoknak szóló programját, a LogiKaLandot. A program ingyenes, célja a logikai készségek játékos fejlesztése.

Katt a képre nagyításért!

A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű. A játékok mindegyike kreatív gondolkodást és szellemi munkát igényel, a megoldásokhoz szükség van a játékosok logikai és matematikai képességeire, találékonyságukra.

Az egyes feladatok csapatban is megoldhatók, játékosan juthatnak a résztvevők a közösség élményéhez. Minden állomáson egy-egy önkéntesük segíti a feladatok megoldását, a játékok visszarendezését a következő csapat számára.

A játékosok egy pecsételő füzettel haladnak az állomásokon, a kalandozás végén kis jutalmat kapnak a résztvevők. 

Ízelítő a játékokból: Labirintusok- Manóka ugrál - Menü Manóka buliján - Melyik házban laknak az állatok? – Mézeskalácsház – Fogaskerekek – Játékbarlang - Távirányítós autók - Elektromos készletek – Lézerépítő - Mágnesek világa - Furfangos barkács - Építés mérlegre - Melyik a nehezebb? – Kapla - Logivár - Tervezz és mérj - Manóka fürdőszobája - Csomagoljuk a Rubik kockát! – Szabaduló szoba – Sudoku - Logikai feladványok - Trükkös kérdések - Golyópálya.

  • A PROGRAM IDŐPONTJA: 2019. november 23. 14:00-17:00
  • HELYSZÍNE: Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola

 

h i r d e t é s