h i r d e t é s

Jó sok drogot foglaltak le a rendőrök péntek reggel

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Jó sok drogot foglaltak le a rendőrök péntek reggel

2019. február 22. - 09:07

 

Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

A kép illusztráció! - Forrás: pxhere.com

A közlemény szerint a Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott szerda reggeli intézkedések során több embert előállítottak, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat - elsődleges adatok szerint majdnem egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint és majdnem négy kilogramm marihuánát - találtak és foglaltak le a rendőrök.

Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokat és keverőeszközöket is találtak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és a hozzá tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vételük mellett négy embert - egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt - kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, további hat embert szabadlábon hagyásuk mellett kábítószer-kereskedelem bűntett, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. (MTI)


 

h i r d e t é s