h i r d e t é s

Jól ismert fideszes email-címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Jól ismert fideszes email-címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél

2022. augusztus 11. - 10:07

Az utóbbi években az énekesnő feltűnően közeli kapcsolatot ápol a NER-rel, kapja is egyre-másra a megrendeléseket és megbízásokat, hirtelen látványosan nemzetivé is vált. Egy apró technikai malőr azonban rámutatott, a hibaüzenettel a feladóhoz visszaérkező levél konkrétan egy fontos fideszes dolgozótól pattant vissza, miközben nem egészen oda küldték.

Tóth Gabi, a Fidesz-KDNP üdvöskéje lett - Forrás: Hír TV/Youtube

A Fidesz levelezőrendszerében akadt el valahol a hvg.hu emailje, amit eredetileg nem is a pártnak szántunk, hanem a Fidesz és a kormánypártok politikája mellett mostanában gyakran kiálló Tóth Gabi sajtósának. Arra voltak ugyanis kíváncsiak, hogy az énekesnő nyári, erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet mennyi pénzzel támogatta az állami Szerencsejáték Zrt – a támogatás tényét ugyanis a HírTV-n idén július 24-én be is mutatott kisfilm végén feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.

Tóth Gabi hivatalos weboldalán könnyen megtalálható a sajtó számára kapcsolattartásra megadott emailcím: [email protected]. Erre küldték el kérdéseiket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a [email protected]-ról átirányítva a [email protected]-ról pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne.Visszajött a levél – ezzel a hibaüzenettel - Forrás: hvg.hu

Ez a fideszes emailcím és Haffner Adrienn neve egyébként nem ismeretlen. Ugyanez az emailcím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél (korábbi nevén HÍR-MÉDIA 2002 Kft.), amelynek fő tevékenysége film-, video-, televízióműsor-gyártás. A vállalkozás ügyvezetője és résztulajdonosa tavaly júliusig Haffner Adrienne (e-vel a végén) volt.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással.

Haffnerről nincs sok információ a neten, de a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Politikatudományi Intézetének mesterképzését végezte el, szakdolgozatát pedig 2017-ben készítette el “Kampánytípusok a Fidesz kommunikációjában” címmel. A konzulense pedig Zárug Péter Farkas politológus volt, aki a 2000-es évek elején az országos politikában is aktív volt – Csurka István MIÉP-elnök tanácsadója volt. A 2010-es évek végén pedig már Miskolc akkori fideszes polgármesterének, Kriza Ákosnak volt a tanácsadója.

Visszatérve Haffnerhez: az ő neve még egy helyen került elő korábbról. A Mandineren még 2013 őszén jelent meg egy hír arról, hogy a Fidesz egykori országgyűlési képviselője és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) illetve a Médiatanács későbbi elnöke, a 2013 tavaszán elhunyt Szalai Annamária emlékére alapítványt hoznak létre. A hírben szerepel, hogy az alapítvány kuratóriumi elnöke Varga Mihály miniszter, a kuratóriumnak pedig tagja Haffner Adrienn is. A Szerencsejáték egyik leánycége pedig korábban Pataki Attilát és a Békemenet szervezőit is támogatta.

Érdekes dolgok ezek. (Borsod24)