h i r d e t é s

Juhász Péter, most mi van?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Juhász Péter, most mi van?

2018. április 12. - 13:55

Az mindenki számára ismert volt, hogy aki indul a választásokon és nem éri el az 1%-t annak a felvett kampánypénzt vissza kell fizetnie. 

Eljött az igazság pillanata, és Juhász Péter pártja a szavazóktól nem kapta meg az 1 %-t, de nagyon nem! Most megdöbbenve látom, hogy Juhász összeköti a választási vereségüket, az 1 % visszafizetésével, valamint a Fidesz vagy valós, vagy vélelmezett választási csalásával. Juhász könnyes szemmel mondja, hogy nincs pénz, nem tudja visszafizetni és ezért Orbán hibás. Én legyek az utolsó aki megvédi Orbánt, de szerintem Juhászon és Szigetvári Viktoron kívül még az óvoda középső csoportos tagjai is tudták, hogy a médián kívül Juhász pártja nem létezik.

Juhász Úr!

A pénzt vissza kell fizetni, tudtommal ön nem gyűjtött a devizahiteleseknek, a diákhiteleseknek, akiknek vissza kellett fizetni a felvett hiteleiket. Házukat, autójukat, az életlehetőségeiket vesztették el, de fizettek és közben tüntettek, mert egy dolog a hitel és más az érzelem.

Juhász úr!

Ön és a ma már politikai értelemben nem létező, a választók által nem hitelesített pártja a nemlétezésből próbál hisztit csinálni és tőkét kovácsolni, ahelyett, hogy fizetne.

Ön és csapata irgalmatlan mennyiségű szemétséget hordott össze az MSZP-re DK-ra, Jobbikra, LMP-re, most pedig azt szeretné, hogy fizessék ki a száláját ön helyett.

Azt nem tudom, sőt nem állítom, hogy Orbán Viktor ügynöke, de azt igen, hogy az ön viselkedése rombolta annak a képnek a kialakítását, amely kép a kormányzáshoz kell.

 

Kép forrása: Juhász Péter / Facebook