h i r d e t é s

Jupiter méretű objektum súrolta a Nap felszínét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jupiter méretű objektum súrolta a Nap felszínét

2017. március 14. - 09:53

 

Erős izgalmi állapotba kerültek az UFO-vadászok, amikor a napfigyelő műhold képein valami egészen elképesztő méretű objektumot fedeztek fel.

A SOHO napfigyelő műhold fotóinak tanúsága szerint a hihetetlen méretű tárgy útja közben megpattant a központi csillagunk felszínén, mielőtt tova száguldott volna.

A Naphoz viszonyított mérete alapján, nagyjából Jupiter nagyságú lehetett. Ha sci-fi írók lennénk, arra gondolhatnánk, hogy a jókora galaktikus űrhajó így próbált sebességet gyűjteni egy hiper-űrugráshoz.

Egy korábbi felvételen azt fedezték fel a lelkes amatőr kutatók, hogy a mostanihoz kísértetiesen hasonló objektum egy sugárnyalábot bocsájt ki a Nap irányába. Talán éppen energiát szippant ki a forrongó csillagból a manőverhez.

Már számos hasonló teória terjedt el az interneten a témával kapcsolatban. A közös mindegyikben, hogy hatalmas földönkívüli anyahajók bukkannak fel rendszeres időközönként a Nap közelében. Az elméletek egy titkos féregjáratról is beszélnek, amely pont a Napunk mellett nyílt meg. Ez biztosítja, hogy a földönkívüliek a világegyetem egy távoli pontjáról percek alatt ide tudjanak utazni.

A NASA természetesen szóra sem méltatja az ilyen elképesztő elméleteket. Szerintük szó sincs itt semmiféle titkos UFO-tevékenységről. Csak az élénk fantáziájú internetező fiatalok képzelnek bele az optikai hibákba különféle bizarr dolgokat.

 

Forrás: napiufo.hu / rejtelyekszigete.com


 

h i r d e t é s