h i r d e t é s

Kálmán Olga a hazugság terméke!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kálmán Olga a hazugság terméke!

2019. június 18. - 09:58

 

Vajon, ha kapott volna műsoridőt ma jelölt lenne-e?

Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelöltje - Forrás: 444.hu

Kálmán Olga folyik most minden csapból. És Kálmán Olga ezt élvezi. Igen, Kálmán Olga élvezi a rivaldafényt, a mikrofonerdőt, a kamerákat, a rá kíváncsi újságírók hadának kérdéseit és a hosszú hónapokig nélkülözött figyelmet.

A médiából kiégett, Simicska által megvásárolt és ki és többé-kevésbé kifizetett, Kálmán Olga (aki nem ártana, ha hozna egy igazolást arról, hogy az elmúlt időszakban megkeresett minden jövedelme után megfizette az államnak azt ami jár), felcsapott politikusnak. Bravó! Csak így tovább, televíziós „műsorvezető” kell Budapestnek, mert másként elképzelhetetlen, hogy ebben a városban rend legyen.

Kálmán Olga annak ellenére vállalta a jelölést, hogy áprilisban még határozottan állította, neki nincs helye a politikai pályán! Az elvhű Olga, a DK füttyentésére egyből megváltoztatta az elveit!

Nacsa Lőrinc Kálmán Olgáról elmondta:

Kálmán Olga egyáltalán nem független, és egyáltalán nem objektív. Néha függetlenítette magát, de a valóságtól.
Mindig is megpróbált a regnáló kormánypártok ellen dolgozni.

Kálmán Olga elfogult riporteri stílusa és pályafutása is cáfolja a politikussá lett tévés objektivitását.

A nyíltan antiszemita Jobbik után most a DK-val lépett frigyre.

Nem váratlan ez a fordulat, hogy teljesen a DK befolyásának veti alá magát, nem nyilatkozhat saját akaratából, csak a DK sajtó részlegének jóváhagyásával, még a 168 óra című kormányellenes lapnak sem

Vagyis Kálmán Olga még a vele barátságos ellenzéki propagandamédiának sem nyilatkozhat szabadon.

Olga aki 2017. február 14-én átigazolt a Jobbikhoz, az addig ellenségként kezelt oligarcha, mind Vonát, mind Kálmán Olgát szépen felvásárolta, hogy aztán a kirekesztő és a kirekesztett, az első munkanapon a jobbikosított Hír TV stúdiójában egy asztalhoz üljön és kedélyesen elcsevegjen arról, hogy csak úgy lehet leváltani a Fideszt, ha minden olyan választó, aki nem szimpatizál az Orbán-kormánnyal, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaz. Azaz a Jobbikra.

Így kezdett kampányolni a már-már szélsőségesen objektív Kálmán Olga a Jobbiknak.

Programja nincs, ha csak a párját ritkító elvtelenség nem az. A DK és Kálmán Olga egymásra talált.

Egymásnak is valók.


 

h i r d e t é s