h i r d e t é s

Kamuprofilokkal támadtak a fideszesek Keszthelyen, csúnyán lelepleződtek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kamuprofilokkal támadtak a fideszesek Keszthelyen, csúnyán lelepleződtek

2019. július 19. - 13:21

Nagy Bálint fideszes alpolgármester javaslatára a keszthelyi képviselő-testület nemrégiben döntött a város utolsó szabadstrandjának felszámolásáról. - írja a merce.hu.

Katt a képre nagyításért! „SZIKLÁS” ÚR (EREDETILEG SAPKAREKLÁM FOTÓMODELLJÉNEK KÉPE) Fotó: merce.hu

A Népszava szerint a strand helyén egy budapesti vállalkozás „kutyás élményparkot” és piknikkertet hozna létre. A majdnem egy hektáros területet a Sziládi-Kovács Tibor vezette Kutyabarát internetes oldalt működtető cég névleg egymillió forintért kapja meg öt évre.

Keszthelyen ezzel megszűnt annak lehetősége, hogy bárki ingyen mártózhasson meg a Balatonban. Az elmúlt években ezzel párhuzamosan a város fennmaradó partszakasza teljes egészében a Fideszhez, főként Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető cégek és üzletemberek kezébe került.

Nem hagynák viszont annyiban ezt a helyzetet a helyi ellenzéki szervezetek, amelyek a KÉVE (Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület) alá tömörülve szombaton tüntetést is szerveztek a tervezett „élménypark” ellen.

A tüntetés hírére lendületbe jött a kormánypárti Pesti Srácok is, ahol Füssy Angéla szerző (aki saját forrásait adta ki nemrég) több „helyi” Facebook-kommentjét bemutatva próbálta lejáratni az szervezetet és az eseményt, azt „agyhalálnak” beállítva, viszont sajnos úgy tűnik, hogy

ezek a felhasználók nem csak hogy nem helyiek, de egészen konkrétan nem is léteznek.

A KÉVE adminjai ugyanis hétfő éjjel trollvadászatot rendeztek, és összegyűjtötték az általuk talált kamuprofilokat. Van itt minden:

„LIPTÁK” KISASSZONY (VALÓJÁBAN DR. RYAN GYERMEKORVOS KÉPE) Forrás: merce.hu

merce.hu