h i r d e t é s

Kátyúban az ország - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kátyúban az ország - VIDEÓ

2018. március 27. - 11:04

 

Óvatosan a videóval, durván emeli az adrenalinszintet!

Szar munkát végeznek, és még nekik áll feljebb.

UPDATE (2018. március 27. 19:40)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztályának vezetője, Pécsi Norbert reagált a cikkben látható videóra.

A videón szereplő mérnökségi munkatársaink viselkedése nem egyezik, sőt, a leginkább távol áll társaságunk alapelveitől. Maximálisan tiszteletben tartjuk a közlekedők véleményét és számítunk is a visszajelzéseikre, hogy a rendelkezésünkre álló források erejéig a lehető legmagasabb színvonalon végezhessük munkánkat, hiszen az alapvető célunk, hogy az utakat használók komfortosan és biztonságosan használhassák az országos közúthálózatot. Jelen esetben munkatársaink nem megfelelően kezelték a szituációt, nem megfelelő módon kommunikáltak és viselkedtek a róluk videót készítő autóssal, az érintett féltől ezért ezúton is elnézést kérünk kollégáink nevében is. Az esetet részletesen kivizsgáljuk és a szükséges lépéseket haladéktalanul megtesszük. Ugyanakkor szeretnénk megjegyezni, sajnálatosan tapasztaljuk, hogy kollégáinkat rendszeresen érik verbális atrocitások vagy provokációk napi munkavégzésük során. Ezért arra biztatjuk az úthasználókat, hogy észrevételeiket az ügyfélszolgálati csatornáinkon jelezzék.”

Egyúttal kérem, hogy a beágyazott videót és a videóból kivágott fotót távolítsák el a cikkből, ugyanis a törvényi előírások szerint munkatársainkról a hozzájárulásuk nélkül a róluk készült felvételek nem publikálhatóak, személyük nem lehet felismerhető.

A videó 1:52-től kezd el bedurvulni. - csak az oldalról el kellett távolítani. Ide kattintva továbbra is elérhető >>

Egyetlen dolog maradt ki a közleményből, a videóban látni lehet az elvégzett munkát, így annak minőségét is:

A kiegészítésben olvasható, hogy "a rendelkezésünkre álló források erejéig a lehető legmagasabb színvonalon végezhessük munkánkat". Ezzel kapcsolatban elküldtük kérdéseink a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek.


 

h i r d e t é s