h i r d e t é s

Kaukázusi krétakör

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kaukázusi krétakör

2020. november 28. - 13:47

Kásler megszólalt. Hogy aszongya: a lakosság fegyelmezetlensége okozza a járvány terjedését!

Kásler Miklós, Pintér Sándor és Orbán Viktor - Forrás: Kásler Miklós Facebook oldala

A bolond Kásler, a koszos körmű, repedezett fogú, egy harmadosztályú clochard higiénés állapotában leledző állítólagos orvos (akinek a számára a feszület és a Biblia a legfontosabb, tán egyedül üdvözítő gyógyászati segédeszköz), minden idők legalkalmatlanabb minisztere, kinek totális használhatatlanságát – sorjában minden miniszteri funkciót elvéve tőle – már Orbán is felismerte, túllépett gazdája szerecsenmosdató teljesítményén.

Már nem egyszerűen a hazaáruló honi bolsik, libernyákok, Karácsony és általában az ellenzék, a külföldről pénzelt zsoldosok, a zsidók, a románok, az ukránok, Joe Biden és az amerikai demokraták, a színművészeti oktatók és diákok, a kútmérgező sajtó, a homoszexuálisok, Soros, Brüsszel, tágabb értelemben zuluk, a kafferek, a zulukafferek, a balett-táncosok és a kőfaragók felelnek hőn szeretett, és még hőbben kifosztott drága hazánk összes bajáért, benne a járványért! Nem! Kilencmillió magyar ellenség támadt ránk, és terjeszti (tán tudatosan) a kórt!

Akkor nem Kásler a felelős, aki semmivel sem járult hozzá a járvány leküzdéséhez, és kizárólag hazudozásával hívta fel magára a figyelmet. (Már amennyiben ez még feltűnik valakinek.) Nem Orbán, és kabinetje, ugyanezért, plusz, mert egyedül a vészhelyzetnek saját politikai és gazdasági hasznára fordításával volt/van elfoglalva!

Nem! A lakosság! Mely renitensen, orvul, illegálisan Horvátországba ment nyaralni, meccsekre, kaszinóba jár, a gyerekeit behordja az iskolába, a maszkviselés hanyagolásával pofátlanul utánozza Orbánt és Szijjártót (amire pór létére semmi joga!) és egyéb ocsmány módon akadályozza a kormányt a járvány elleni védekezésben. Hazaáruló szándéka mellett önös érdekeit is szem előtt tartva: el akarja kapni a vírust, hogy ne kelljen dolgoznia, és élvezhesse a páratlan magyar állami szociális gondoskodás jótéteményeit.

Hát, emberek, főként a tántoríthatatlanul Fidesz-rajongók! Lehullt a lepel. Ti is az ellent szolgáljátok! Még szavazataitok dacára is! Irány a deres, és csattogjanak a botok! Megérdemlitek!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky