h i r d e t é s

Kedden is bárhol elázhatunk

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kedden is bárhol elázhatunk

2015. május 26. - 07:33
0 komment

 

Kedden a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós, intenzív esőre, záporra, zivatarra.

Keleten eleinte szórványosan lehet kisebb csapadék, majd délkeleten délutántól ismét záporok, zivatarok alakulnak ki. Szerdán nyugaton már napos, keleten viszont még borongós, esős idő várható.

Délelőtt a pára- és ködfoltok mindenhol feloszlanak. Erősen felhős, a Dunántúlon többnyire borult lesz az ég, de keleten is csak rövid napos időszakok lehetnek.

Nyugaton sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, többfelé számíthatunk felhőszakadásra, jelentős csapadékra, de a Dunántúl keleti részén zivatarok is lehetnek. Keleten csak szórványosan valószínű kisebb eső, zápor. Délután többnyire erősen felhős, nyugaton sokfelé borult lesz az ég, de keleten továbbra is csak rövidebb időszakokra süthet ki a nap. Nyugaton és északon többfelé, másutt elszórtan lehet eső, zápor, zivatar.

Helyenként felhőszakadás is lehet. A Dunántúlon megerősödik az északi, északnyugati, keleten estig többnyire mérsékelt marad a változó irányú szél.

Zivatarokban szintén lehetnek erős, viharos széllökések. A csúcshőmérséklet 16, 22 fok között várható, nyugaton lesz a hűvösebb.

 

idojaras.hu

Posted by SEJT on 2015. május 25.

 

h i r d e t é s