h i r d e t é s

KeKo online, valós idejű hivatalos menetrend

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

KeKo online, valós idejű hivatalos menetrend

2020. június 02. - 10:53

Érdemes használni a Kecskeméten busszal közlekedőknek.http://menetrend.kecskemet.hu

Szoktátok használni a KeKo online, valós idejű hivatalos menetrendjét ( menetrend.kecskemet.hu ) ? Ha eddig még nem, mindenképpen nézzétek meg, és ajánljátok ismerőseiteknek is! Csak egy-két tipp, hogy miért érdemes (köszönjük a megosztásokat!):

✔️ Rá lehet keresni egy kiválasztott vonalra, így áttekinthetően láthatjátok az aznapi összes járatot a vonalon. Sőt, akár egy későbbi beállított nap járatait is meg lehet így nézni.
✔️ Lehet keresni a megállók szerint is, és az adott megállóra kattintva látható lesz a nap során oda érkező járatok listája, menetrend szerinti érkezési időpontokkal.
✔️ Ha olyan busz jön, ami már fel van szerelve a megfelelő fedélzeti eszközzel, és tud online valós idejű adatokat küldeni, az útvonal listában egy kis busz-ikon jelzi, hogy a busz éppen hol, melyik megállónál jár. És ha esetleg késik (vagy siet), akkor hány percet.
✔️ A dátumválasztó mezőt használva lekérheted holnapra vagy egy másik beállított napra az adott megálló virtuális megállótábláját, azaz hogy milyen járatokra lehet ott felszállni. Az időpont beállító gombbal pedig a megállóba érkező ma délutáni vagy esti buszok listáját.
✔️ Praktikus kedvencként elmenteni azokat a megállókat, ahol gyakran szálltok buszra.
✔️ Ha valami váratlan történik a vonalon (például építkezés miatt másfelé kerülnek a járatok), akkor erre egy értesítés figyelmeztet.