h i r d e t é s

Kellemes nyári idő lesz ma!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kellemes nyári idő lesz ma!

2015. július 28. - 06:56
0 komment

 

Ma frontmentes idő várható, érdemes sok időt a friss levegőn tölteni.

Változékony lesz a felhőzet, de számottevő csapadékra nem kell számítani!

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de a keleti tájakon még felhőtlen időre készülhetünk. Csapadék nem várható. Délután nyugat felől tovább növekszik a felhőzet, az északnyugati térségben már erősen fátyol- és gomolyfelhős időre van kilátás. Itt kis eséllyel egy-egy futó zápor előfordulhat. A keleti országrészben közepesen felhős idő várható, csapadék nem lesz. A nyugatias szél időnként megélénkülhet. A hőmérséklet csúcsértékei 24, 29 fok között alakulnak.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Szerdán északon kezdetben közepesen felhős lesz az ég, majd megvastagszik a felhőzet. A folytatásban erősen felhős, borult időre van kilátás, emellett eső, zápor várható. Ezzel szemben a déli országrészben a sok napsütés mellett mindössze néhány felhő lesz az égen. Csapadékra nem kell számítani. Élénk lesz az északi szél. 25, 33 fokra számíthatunk.

Csütörtökön kezdetben északon lesz több felhő, majd a déli tájakon is egyre kevesebb napsütés várható. Átmenetileg országszerte erősen felhős időre van kilátás, majd északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a felhőzet. Csapadék kezdetben az északi országrészben lehet, később már sehol sem valószínű. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 30 fok között alakul.

Pénteken fokozatosan felszakadozik a felhőzet, majd országszerte derült, napsütéses idő várható. Csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a keleti szél. 26, 31 fokra melegszik a levegő.

Szombaton a sok napsütés mellett csak néhány felhő jelenik meg az égen. Csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 29, 33 fok között alakul.

Vasárnap kezdetben gyengén felhős lesz az ég, majd napközben megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan záporokra lehet számítani. Változó irányú szél lesz. 30, 34 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

idojaras.hu

Posted by SEJT on 2015. július 27.

 

h i r d e t é s