h i r d e t é s

Kérdezem, hol van Mészáros Lőrinc? Hol a többi milliárdos haver? 

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kérdezem, hol van Mészáros Lőrinc? Hol a többi milliárdos haver? 

2020. március 24. - 07:17

 

A szlovák parlament maszkban alakult meg!

Elhűlve nézem a magyar híreket, maszk nélkül a parlament, miközben arról beszélnek, hogy bennünket, mindannyiunkat akarják a szükségállapottal megvédeni.

Kik?

A maszk nélküli képviselők, a fideszes orvos, aki karantén helyett operál, képviselők akik karantén helyett parliban ülnek, még mindig nem érzik fontosnak a kijárási tilalmat, pedig előttünk az olasz példa, és az Iránban történő események is, ahol 10 percenként hal meg egy ember és óránként 50 új fertőzés történik! Nem látják, hogy mi kárt okoznak a felelőtlen, tudatlan nemtörődöm emberek! Már régen kijárási tilalmat kellett volna elrendelni!

Aztán nézem a parlament munkáját, ellenzéki képviselők felállva megtapsolnak minket, meg kell mondjam jól esik a gesztus, olyan igazi baloldali összefogást érzek a napokban, mi értetek, ti értünk.

Azután látom, hogy a kormánypárti képviselők ülve maradnak!

Nehogy felálljatok, tudjátok mik vagytoķ? Szarháziak vagytok, de mi így is el fogunk látni benneteket, akkor is, ha nem adtok fizetést, akkor is ha nem adtok védőfelszerelést, akkor is ha látjuk sem az emberek, sem az egészségügy nem érdekel benneteket, csak a korlátlan hatalom minden és mindenki felett.

Kérdezem, hol van Mészáros Lőrinc? Hol a többi milliárdos haver?

Tényleg tönkremennének, ha csepegtetnének pár maszkra, vagy fertőtlenítőre? Hallom büszkeséggel mondja a miniszterelnök, hogy nem kell fizetni a hiteleket, az adókat, na ja, de én nem hallottam még olyat, hogy bank ne járt volna jól, csőstül kell ezt visszafizetni, csak majd nem lesz miből...hm...segítjük egymást, Te varrod nekem a szám elé a maszkot mert féltesz, én ápollak mert lázas vagy, mi együtt vagyunk.

Most jön a hír, hogy csak ma a 8.-ik társunkat veszítettük el, ma 36 regisztrált új megbetegedés, ami holnapra háromszorosa lesz. Baj lesz barátaim, kérlek maradjatok otthon, kérlek vigyázzatok magatokra! Jó napot magyar barátaim! 

Novinics Ildikó
ápolónő


 

h i r d e t é s