fbpx Keresztényi megfontolásból, az irgalom jegyében... | CIVILHETES

h i r d e t é s

Keresztényi megfontolásból, az irgalom jegyében...

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Keresztényi megfontolásból, az irgalom jegyében...

2020. november 09. - 18:28

 

Orbán nem engedi lemondani a súlyosan beteg polgármestert?

Orbán Viktor és Ács Rezső - Forrás: ezalenyeg.hu

Ács Rezsőnek az ezalenyeg.hu információi szerint előrehaladott sclerosis multiplex betegsége van, ami miatt szellemileg is hanyatlásnak indult. A fideszes polgármester és propagandatévéje azt állítják, állapota javulni fog, de ez hazugság.

Nem engedik lemondani, a legmagasabb fideszes körök állnak a háttérben - állítja az EzaLényeg több szekszárdi forrása.

Ez összecseng a korábban megszerzett információinkkal, ami szerint Ács Rezső fideszes polgármester betegsége már 2019-ben is olyan súlyos volt, hogy az orvosok nem akarták engedni, hogy elinduljon a választáson, ő azonban valamiért mégis ragaszkodott hozzá.

Nemrégiben Ács maga ismerte el egy videóban, hogy olyan betegsége van, ami miatt mozgása és beszéde leromlott, azt azonban tagadta, hogy értelmi képességei csorbát szenvedtek volna. Ez azonban nem igaz, mert a polgármester közeléből származó értesüléseink szerint az utóbbi időben olyan feledékennyé vált, hogy adott napon sok dologra nem emlékszik, vagyis a rövid távú memóriája károsodott.

A portál forrásai szerint Ács Rezső az utóbbi hónapokban már képtelen ellátni polgármesteri feladatait. A neheze pedig még csak most jön, hiszen a koronavírus-veszélyhelyzet miatt rengeteg döntést egy személyben, nyomás alatt kellene meghoznia. (ezalenyeg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s