h i r d e t é s

Készül Orbán legújabb csapdája!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Készül Orbán legújabb csapdája!

2018. június 13. - 19:34

 

Készül Orbán legújabb csapdája, amelyet az ellenzék fog építeni és maga fog belesétálni! Indul a migráns 2 program!

Tisztelt ellenzék, nem Orbán szidása hozza a népszerűséget, hanem a nép vágyainak megértése, annak valós megjelenítése és képviselete.

Orbán megindította a Fidesz valódi önkormányzati kampányát Budapesten, hadat üzent a hajléktalanoknak!

Igaza van, mert tényleg tűrhetetlen, hogy a reggeli munkába menet húgyszagú aluljárókon és hajléktalanok tömegein keresztül történik és ugyan ez vonatkozik az esti haza menetre is. A nép rendet akar, szagtalan steril aluljárókat, a még munkával és lakással rendelkezők nem akarják látni az esetleges jövőt, vagy a kilátástalanságot.

Okos politikus, politikai párt ebben a kérdésben együtt kell, hogy meneteljen Orbánnal, a többiek meg kiesnek az önkormányzati politikából.

Orbán jól számol, hiszen bízhat az ellenzék irreális gondolkodásában, a pragmatizmust nélkülöző elvi alapokon nyugvó, de vereséget hozó politikájában. Tuti biztos lehet abban, hogy az ellenzék megfelelési kényszerekkel teletűzdelt politikusai egyként fogják sikítani az emberi jogokat, függetlenül attól, hogy Orbán mit akar.

Orbán Budapestet akarja, és szerintem jól számol!

Az ellenzék a hajléktalanok oldalára fog állni, nemzetközi emberjogi szervezetekhez fog fordulni, a törvényt, amely készül, fasisztának fogja nevezni és az erkölcsi győzelmet önmaguk előtt be fogja zsebelni, közben meg Orbán Budapestet megfogja védeni a hajléktalanoktól, lehet kriminalizálni fogja őket és a nép úgy fogja érezni, hogy cserébe a védelemért a Fideszre kell szavazni.

Amennyiben győz a Fidesz Budapesten, ezt csak is az ellenzék gőzös és buta viselkedésének lesz a következménye.

A hajléktalanok jelenlegi helyzete minden szempontból tarthatatlan és ezt Orbán is tudja, csak ő egy általa elképzelt megoldásért cserébe szavazatokat és elköteleződést akar. Az ellenzék ezzel az új helyzettel egyetlen dolgot tehet, azt, hogy támogatja minden lépését a hajléktalanok helyzetének megoldása érdekében és közben elmondja, hogy még mit építene bele a törvénybe, reális érthető emócióktól mentes módon. Minden mondatát Orbán támogatásával kellene kezdeni és a saját koncepciójával befejezni. közös munkacsoportot, törvény előkészítést ajánlani, a másság hangját pedig a civileknek kellene hagyni.

A fent vázolt esetben véleményem szerint Orbán egy-két hónapon belül kifarolna a témából, ami miatt folyamatosan fel lehetne kérdezni, hogy mi tett, hol vannak az eredmények, miért nem tud haladni olyan kérdésekben amelyekben többpárti támogatás van.

Sajnos nem ez fog történni, hanem néhány agyament ellenzéki politikus neki fog rontani Orbánnak, az erkölcsről fog prédikálni és a felelősségről, egy kis csoport véleményét népi ként próbálja megjeleníteni, ami miatt szinte karanténba fognak kerülni. A még „tehetségesebbek” pedig meg fogják hirdetni az össze fogást ebben a kérdésben és a politika centrumába nem a hajléktalanok, hanem az össze fogás értelmetlen kezelése fog kerülni. 


 

h i r d e t é s